Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Argentinië Australië voorbeschouwing

Argentinië Australië voorbeschouwing

Argentinië wk

Argentinië

03-12-2022

20:00
Australië wk

Australië

Argentinië herstelde zich goed van de blamage tegen Saudi-Arabië. Met twee 2-0 overwinningen op Mexico en Polen verzekerden de Argentijnen zich van een plek in de achtste finales. Australië leverde een bijzonder knappe prestatie. Het verloor alleen van Frankrijk en liet Denemarken en Tunesië achter zich. Of ze weer kunnen verrassen tegen Argentinië is de vraag.

Bij iedere wedstrijd van Argentinië op dit WK vielen er minstens twee goals. Ook bij Australië viel er altijd minstens één goal. Weet Argentinië de ontmoeting met de Socceroos te winnen en vallen er in totaal meer dan 2,5 goals, dan kun je bij BetCity 1.82 je inzet terug verdienen.

Argentinië en Australië hebben ieder duel weten te scoren. Voor beide ploegen leverde dit twee zeges op. Lukt het de twee achtste finalisten opnieuw om allebei te scoren, dan kun je bij BetCity 2.70x je inzet winnen.

Lionel Messi kreeg via een dubieus gegeven penalty de kans om de 1-0 te maken. De sterspeler miste echter en blijft voorlopig op één goal staan dit WK. Weet hij tegen Australië wel de weg naar de goal te vinden, dan kun je bij BetCity 2.05x je inzet pakken.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
40%
2 : 1
19%
3 : 0
12%

Winnaar wedstrijd

thuis
94%
gelijk
3%
uit
3%

Beide teams scoren

Ja
38%
Nee
62%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
48%
Nee
52%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post