Home » Blog » Australië Denemarken voorbeschouwing

Australië Denemarken voorbeschouwing

Australië wk

Australië

30-11-2022

16:00
Denemarken wk

Denemarken

Australië deed bijzonder goede zaken met de overwinning op Tunesië. Gezien het feit dat Tunesië nog tegen Frankrijk moet, lijkt Australië genoeg te hebben aan een gelijkspel. Het doelsaldo is wel minder dan de Tunesiërs, dus mocht Tunesië verrassen kan het Australië nog voorbij. Voor Denemarken volstaat niets minder dan een zege.

Australië zal zeker niet volop de aanval gaan gezien hun uitgangspositie. Met hun goede conditie en vechtlust zullen ze de boel dicht willen houden en hopen op een uitbraak. Speelt Australië gelijk tegen Denemarken, dan kun je bij BetCity 4.10x je inzet terug verdienen.

Denemarken daarentegen moet wel op de winst spelen. De Denen haalden slechts één punt uit twee wedstrijden. Met de aanvallende intenties van Denemarken zullen de kansen op een counter groot zijn. Wint Denemarken, maar vallen er in totaal meer dan 2,5 doelpunten, dan kun je bij BetCity 2.45x je inzet winnen.

Bij Denemarken loopt met Christian Eriksen een oud-Eredivisie speler rond. De creatieve middenvelder van Manchester United is de bepalende speler in het centrum. Lukt het hem om een assist te leveren dan kun je bij BetCity 3.75x je inzet pakken.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
30%
0 : 2
19%
0 : 1
14%

Winnaar wedstrijd

thuis
5%
gelijk
16%
uit
79%

Beide teams scoren

Ja
60%
Nee
40%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
53%
Nee
47%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post