België Canada voorbeschouwing
Home » Blog » België Canada voorbeschouwing

België Canada voorbeschouwing

België wk

België

23-11-2022

20:00
Canada wk

Canada

België begint het WK op 23 november tegen Canada. In een groep aangevuld met Marokko en Kroatië zijn de Belgen favoriet om door te gaan. De Rode Duivels speelden onlangs het dubbele verlies tegen Nederland een prima Nations League. Gezien de gemiddelde leeftijd van de sterkhouders van de Belgen, zou dit wel eens de laatste keer zijn dat ze een gooi naar de titel kunnen doen.

De grootste problemen voor de Belgen lijken zich achterin te bevinden. In de laatste zes wedstrijden hielden ze slechts één keer de nul. Wereldkeeper van het jaar Courtois wordt dus regelmatig in de steek gelaten door zijn verdediging. Weet België de wedstrijd wel te winnen, maar scoren beide ploegen, dan kun je bij BetCity 3.20x je inzet terug verdienen.

Canada beschikt over één echte sterspeler, Alphonso Davies van Bayern München. Waar hij in Duitsland de rol van opkomende linksback vervult, schuift hij in het Canadese elftal vaak een linie naar voren. Dat is ook te zien aan het aantal doelpunten dat hij voor de Canucks maakt, twaalf goals in 34 wedstrijden. Weet Canada gelijk te spelen of te winnen, dan kun je bij BetCity 3.75x je inzet terug winnen.

Als België de laatste maanden tot een overwinning komt, is het meestal met een klein verschil. Mocht België met exact één doelpunt verschil winnen van Canada, dan kun je bij BetCity 3.90x je inzet pakken.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
29%
2 : 1
19%
3 : 1
13%

Winnaar wedstrijd

thuis
90%
gelijk
8%
uit
2%

Beide teams scoren

Ja
45%
Nee
55%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
56%
Nee
44%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post