VOETBALPOULE BLOG


July
29
← Terug naar het overzicht

Geen Champions League VI heren

Gepubliceerd: 29 July 2018

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen maken de overstap naar Veronica.  We zagen het al helemaal voor ons. Wilfred Genee presenteert de Champions League uitzending en de heren René van der Gijp en Johan Derksen schuiven aan tafel om de boel te analyseren. We kijken er naar uit.  Maar helaas is dit dus niet het geval.

 
VERONICA CHAMPIONS LEAGUE

Johan Derksen zal samen met oud-voetballer Kenneth Pérez de Champions League wedstrijden analyseren op Veronica. Pérez was de afgelopen jaren te zien bij FOX Sports maar of hij daar blijft is niet bekend. Hélène Hendriks praat het programma met Johan en Kenneth op de dinsdagen aan elkaar. Derksen zit dus niet aan tafel bij zijn vertrouwde Wilfred en Gijp.

helene champions league

Wilfred Genee doet de woensdagen vergezeld door René van der Gijp en een nog te onthullen analist.  Wilfred zit dus nooit tegelijk aan tafel met zowel René van der Gijp als Johan Derksen. Maar waarom eigenlijk niet?  Het Voetbal Inside trio stapte onlangs over naar Talpa TV om daar bij de omroep Veronica het voetbalprogramma Veronica Inside te gaan maken. Maar ze mogen niet met z’n drieën in een programma de Champions League analyseren door bepaalde sponsor afspraken. Dit komt omdat Veronica Inside zal worden gesponsord door het biermerk Bavaria. Echter de Champions League o.a. gesponsord wordt door Heineken. Dat is de reden dat de drie heren niet tegelijk in het Champions League programma mogen verschijnen.

Derksen is erg in z’n nopjes met analist Pérez. Johan heeft al vaker op tv zijn waardering voor Kenneth Pérez uitgesproken. Volgens Derksen is hij het altijd met Kenneth Pérez eens. Volgens Derksen is Kenneth de beste voetbalanalist maar is hij niet erg populair bij de tv-kijker omdat hij soms wat arrogant en te zelverzekerd overkomt.

Wat vind jij ervan dat de drie VI heren niet tegelijkertijd te zien zullen zijn bij het Champions League programma op Veronica? Geef hieronder je reactie.


CHAMPIONS LEAGUE VOETBALPOULE

Doe mee met onze Champions League voetbalpoule. Voorspel de uitslagen van de Champions League wedstrijden en win mooie prijzen.

AANMELDEN VOETBALPOULE
 Reageer:

Newfun - 21 August 18:08:07

graag wil ik mij aanmelden voor de CL, eredivisie had ik al gedaan

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels