VOETBALPOULE BLOG


July
18
← Terug naar het overzicht

voetbalpoule 2019

Gepubliceerd: 18 July 2019

Doe mee met de leukste gratis Eredivisie voetbalpoule van Nederland. Want ook dit seizoen (2019/2020) organiseren we weer een Eredivisie voetbalpoule. Deelname is gratis dus meld je nu snel aan en start direct met het voorspellen van de wedstrijden.

 

AANMELDEN

 

Al ruim 15 jaar organiseren we een Eredivisie voetbalpoule op intikkertje.nl. In de loop der jaren hebben meer dan 200.000 mensen meegespeeld met een van onze poules. Want naast een Eredivisie voetbalpoule organiseren we ook een WK voetbalpoule en een EK voetbalpoule.

Winnaar Eredivisie voetbalpoule 2018

Vorig jaar won Ajax de landstitel in een spannende strijd met PSV en trok Ajax uiteindelijk aan het langste eind. Meer dan 20.000 voetbalfans deden mee aan de Intikkertje voetbalpoule. Uiteindelijk ging speler ‘DeGeneraal’ er met de hoofdprijs vandoor. Hij behaalde de meeste punten van alle deelnemers. Hij gaat binnenkort met z’n geliefde een lang weekend naar Barcelona om te genieten van de stad maar ook om de wedstrijd FC Barcelona-Valencia te bezoeken.

Voetbalpoule prijzen

Ook dit jaar is er weer een compleet verzorgde voetbalreis naar FC Barcelona te winnen. Omdat niet iedereen fan is van FC Barcelona bieden we de winnaar de keuze om zelf te kiezen naar welke Europese voetbalclub de voetbalreis moet gaan. De reis is voor twee personen en is inclusief vliegreis en hotel. Bekijk hier alle prijzen.

Hieronder zie je een screenshot van de voetbalpoule die je invult op onze website.

voetbalpoule

Eredivisie programma ronde 1

In onze voetbalpoule voorspel je elke week de wedstrijden van de Eredivisie. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je wint. Dit zijn de wedstrijden die je in de eerste speelronde dient te voorspellen. De eerste speelronde start op vrijdag 2 augustus 2019.

Vitesse - Ajax
Feyenoord - Sparta
FC Twente - PSV
PEC Zwolle - Willem II
FC Emmen - FC Groningen
VVV Venlo - RKC Waalwijk
Heracles Almelo - SC Heerenveen
ADO Den Haag - FC Utrecht
AZ - Fortuna Sittard

Overigens zijn de eerste twee speelrondes zogenaamde 'opwarm' rondes. We spelen dan nog niet om de prijzen omdat er nog veel mensen op vakantie zijn. Vanaf speelronde drie spelen we voor de echte punten en om de prijzen. Wel is er voor de winnaars van speelronde 1 en 2 een Staatslot te winnen.

In totaal zijn er 34 speelronden (waarvan de eerste twee dus niet meetellen voor de punten) en na ronde 34 is niet alleen de landskampioen van de Eredivisie bekend, maar ook de winnaar van de Intikkertje voetbalpoule.


Reageer:

jurjen Rozema - 26 September 08:09:40

De punten van gisteravond, de inhaalwedstrijden van ronde 4 zijn niet verwerkt. Kun je me vertellen wanneer dat gaat gebeuren

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels