VOETBALPOULE BLOG


July
27
← Terug naar het overzicht

Vriendinnen van Ajax-spelers

Gepubliceerd: 27 July 2018

We hebben de spelersvrouwen van Ajax voor je op een rijtje gezet. Eigenlijk wilde we een blogje schrijven met foto's over spelersvrouwen van spelers uit de Eredivisie. Maar al gauw zagen we dat er alleen al van de spelersvrouwen van Ajax spelers een leuk blogje is te schrijven. Geef je reactie hieronder welk van de onderstaande schoonheden je het mooiste vindt.

WIN FC BARCELONA REIS
Doe gratis mee met de Eredivisie voetbalpoule en win mooie prijzen.

DOE MEE: GRATIS EREDIVISIE POULE

 

VRIENDIN VAN FRENKIE DE JONG

vriendin frenkie de jong

Mikky Kiemeney is de vriendin van Ajacied Frenkie de Jong. Deze schoonheid schijnt goed te kunnen hockey-en en dus kan dit koppel terecht een topsport koppel worden genoemd. Mochten ze ooit kinderen krijgen dan zou dat best een goede tennis(ster) kunnen worden. Het gerucht gaat dat FC Barcelona Frenkie de Jong wil inlijven. De vraag is of Mikky Kiemeney met hem mee zal gaan naar een buitenlands avontuur. De toekomst zal het uitwijzen.

 

VRIENDIN VAN KASPER DOLBERG

vriendin kasper dolberg

Kasper Dolberg heeft een relatie met vriendin Cecilie Hornbæk Bruun. Dolberg leerde zijn vriendin kennen in zijn tijd bij Silkeborg IF. Ze schijnt nog steeds woonachtig in Denemarken te zijn en vliegt dus vaak op en neer naar Amsterdam. Laat Jesse Klaver het maar niet horen.

 

VRIENDIN VAN LASSE SCHONE

vrouw lasse schone

Dit is de vrouw van Lasse Schöne: Marije Metzlar. Toen de sympathieke ajacied Lasse Schöne nog bij SC Heerenveen speelde (nou ja beter gezegd, niet speelde, hij raakte er geen knikker), liep hij de knappe Friezin Marije Metzlar tegen het lijf. Ze leerden elkaar in 2005 kennen en tien jaar later, vroeg de Lasse zijn vriendin ten huwelijk. Ze leerden elkaar kennen in het hotel waar zij werkte en in het hotel begonnen de twee met elkaar te flirten. Ze wonen in Heemstede, een beetje weg uit het ‘drukke’ Amsterdam. Ze hebben samen twee kinderen.VRIENDIN DUSAN TADIC

vriendin dusan tadic

Dragana Vukanac is de vriendin, nou ja inmiddels de vrouw van Dusan Tadic. Dragana en Dusan hebben al drie kinderen: Vasily van tien jaar oud, Veljko van 7 jaar oud en Tara van twee jaar oud. Dusan denkt dat een van zijn kids later ook prof voetballer zal worden.

 

VRIENDIN NICOLAS TAGLIAFICO

vriendin tagliafico

Carolina Calvagni is de vriendin van Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback van kwam voor  4,5 miljoen naar Ajax en zijn vriendin Carolina Calvagni nam hij met zich mee. Voordat hij bij Ajax speelde, voetbalde hij bij Independiente.  Carolina werd bekend in Argentinië (en heel Zuid-Amerika) door een youtube video in 2016 waarin ze op het strand werd getackeld door Tagliafico. Carolina en Nicolas Tagliafico hebben samen een hondje en Carolina schijnt bij te klussen als model.

 

VRIEND VAN LIEKE MARTENS

vriend lieke martens

Benjamin van Leer, de reservekeeper van Ajax is de vriend van Lieke Martens. Lieke Martens is uitgeroepen tot voetbalster van het jaar en speelt bij FC Barcelona.  In maart maakte Lieke bekend dat haar relatie met haar toenmalige vriend Kevin na zeven jaar voorbij was. Kevin was met haar meeverhuisd toen ze van het Zweedse Rosengard naar FC Barcelona verkaste, maar helaas hield deze relatie op.

 

VRIENDIN DAVID NERES

vriendin david neres

Kira Winona is de knappe vriendin van David Neres.  Op haar instagramkun je meerdere foto’s zien van haar samen met David Neres. Net als David Neres is Kira erg sportie. Ze werkt als fitness trainer en instructeur. Daarnaast is ze een globetrotter en houdt ze van fashion. Volgens haar instagram account is ze woonachtig in Londen. Voordat de aanvaller verliefd werd op Kira Winona voelde hij zich eenzaam. “ Dat vertelde hij toen hij net in Amsterdam kwam wonen. In zijn vrije tijd ging hij dan ook veel FIFA games spelen. En David Neres zegt ook gek te zijn op slapen. Dat is ook wel een beetje te zien aan zijn ogen.

 

VRIENDIN VAN DONNY VAN DER BEEK

vriendin donny van der beek

Donny van de Beek heeft een relatie met Marijn van Eijkelenburg die elkaar kennen uit hun geboortedorp Nijkerkerveen. De vader van de Ajax-middenvelder, was overigens een aardige amateurspits bij o.a. IJsselmeervogels en Veensche Boys.VRIENDIN JOEL VELTMAN

vriendin joel veltman

Naomi Hagenstein is de vriendin, nou ja inmiddels vrouw, van Joël Veltman.De twee ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend en zijn ook goed bevriend met Amber Moolenbeek, de vriendin van Davy Klaassen. Naomi Hagestein studeert rechten en wil later rechter worden. Het begrip ‘spelersvrouw’ vind Naomi zelf nogal negatief klinken. Ze zegt zelf totaal niet iemand te zokm die de ambitie heeft om thuis te zitten en mijn hand op te houden. Ze werkt daarom keihard aan haar eigen carrière en haar moeder is haar grote voorbeeld.

 

VRIENDIN VAN KOSTAS LAMPROU

vriendin kostas lamprou

Carolijn Doorduijn is de vriendin van doelman Kostas Lamprou. Hij kwam al op 13-jarige leeftijd (2004) naar Nederland om bij Ajax te spelen. De Griekse doelman speelde ook bij o.a. Feyenoord en Willem II

 

VRIENDIN VAN MATTHIJS DE LIGT

vriendin matthijs de ligt

Sinds 2014 is Annick Diekman de vriendin van Ajax-verdediger Matthijs de Ligt. Annick Diekman is een echt hockeymeisje en speelt bij HC Athena, een hockeyclub in Amsterdam. Annick heeft een passie voor acteren en volgde een opleiding aan de jeugd theater school. Ook houdt Annick van zingen.


VRIENDIN VAN PERR SCHUURS

vriendin perr schuurs

Roos Wijnands is de vriendin van Perr Schuurs. Ze werkt bij Wijnands Bouwmaterialen, ongetwijfeld een familiebedrijf gezien haar achternaam. Roos is gek op skiën, een wijntje drinken, zonvakanties en stijlvolle kleding.Perr Schuurs kwam deze zomer over van Fortuna Sittard naar Ajax. Perr komt uit een echte sportfamilie. Zijn vader Lambert is record handbalinternational, zijn zus Demi is proftennisser en andere zus Fleau handbalt op hoog niveau bij Sittardia.

 

DOE MEE: EREDIVISIE VOETBALPOULE

Zo klaar met kwijlen... Meld je nu aan voor onze gratis Eredivisie voetbalpoule en win o.a. een complete FC Barcelona voetbalreis en een Formule 1 reis.

AANMELDEN VOETBALPOULE


Reageer:

DonnieLS - 31 August 23:08:35

daar ken ik wel een truukie op

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

Hetamandomemel - 1 November 10:11:04

Op wie)

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

stephany_van_minde - 21 December 12:12:41

Mikky Kiemeney

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

mama99 - 25 November 17:11:45

de gene die dit leestvalnir

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels