VOETBALPOULE BLOG


July
23
← Terug naar het overzicht

Win een Fox jaarabonnement

Gepubliceerd: 23 July 2018

We zijn druk bezig om leuke prijzen te regelen die je kunt winnen met onze Eredivisie voetbalpoule. Maar wat is nou leuk om te winnen in een voetbalpoule? Nou, zo moeilijk is dat toch niet zou je denken? Toch valt dat nog niet mee. Heb jij leuke suggesties? Laat dat dan weten in de comments onderin deze topic.

We zullen hier de komende weken de prijzen bekend maken die te winnen zullen zijn met onze Eredivisie voetbalpoule 2018/2019. Zo geven we drie keer een jaar lang Fox Sports Eredivisie weg. Dus doe extra je best met het invullen van de voetbalpoule zodat jij een jaar lang gratis languit op de bank kunt kijken naar alle Eredivisie wedstrijden.

DOE MEE: GRATIS EREDIVISIE POULE


Fox Sports abonnement

FOX Sports is hét sportkanaal van Nederland. Wanneer jij als 3e, 4e of 5e eindigt in de Eredivisie voetbalpoule en voldaan hebt aan de voorwaarden dan win je een jaarabonnement op Fox Sports Eredivisie. Je kunt dan iedere speelronde live kijken naar alle Eredivisie wedstrijden. Uiteraard met uitgebreide en kundige voor- en nabeschouwingen met Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De Eredivisie wedstrijden worden o.a. door voetbalanalysten Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Kenneth Perez van deskundig commentaar voorzien.

voetbalpoule

Maar dat is nog niet alles. Naast de Eredivisie kun je op de kanalen 1, 2 en 3 ook kijken naar live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie kijken, is er aandacht voor de Tweede Divisie en ook kun je live kijken wie de KNVB-beker binnensleept. Naast alle topsport zie je dagelijks en wekelijks terugkerende sportprogramma's, zoals de Eretribune en De tafel van Kees.

 

Keuken Kampioen Divisie

De Eerste divisie heeft een nieuwe sponsor gevonden: Keuken Kampioen. Vandaar de nieuwe naam: Keuken Kampioen Divisie. En deze kun je ook live kijken op vrijdagavond en maandagavond op Fox Sports. En wij voorspellen je dat de Keuken Kampioen Divisie zal gaan koken. Want er wordt dan vaak lacherig gedaan over de divisie dat een stapje onder de Eredivisie zit, dit jaar zal het niveau en de aantrekkelijkheid van de wedstrijden erg hoog zijn. Uiteraard kun je genieten van Jong Ajax dat met zijn talentvolle tieners vorig seizoen verrassend de titel wist te pakken. Maar er is ook een aantal andere sterke teams dat dit jaar acte de présence geeft in deze divisie. Wat te denken van FC Twente, Sparta Rotterdam, NEC en Roda JC. Het wordt serieus genieten van de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie!

voetbalpoules

Voetbalpoule prijzen

De komende weken maken we nog meer prijzen bekend die te winnen zijn in de Eredivisie voetbalpoule. Heb jij leuke ideeën voor leuke prijzen voor de voetbalpoule? Laat het ons hieronder weten.


Reageer:

SO_Kanslo - 25 July 16:07:53

De tien laatsten krijgen als troostprijs een voetbal. Misschien kun je niet zo goed voetbal voorspellen, maar met deze bal kun je wel lekker voetballen!

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels