Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Brazilië – Zuid-Korea voorbeschouwing

Brazilië – Zuid-Korea voorbeschouwing

Brazilië

Brazilië

05-12-2022

20:00
Zuid-Korea wk

Zuid-Korea

De topfavoriet Brazilië begint op pakjesavond aan de achtste finales op dit WK. De goddelijke kanaries krijgen in de eerste wedstrijd te maken met Zuid-Korea van wereldster Son Heung Min. Zoals verwacht behaalde Brazilië de groepswinst, alhoewel het wel averij opliep tegen Kameroen in de laatste wedstrijd van de poulefase. Tite begon met een B-elftal en moest dat met een 1-0 nederlaag bekopen. De Zuid-Koreanen daarentegen wisten het B-elftal van Portugal te verslaan en zich daarmee te plaatsen voor de volgende ronde.

Op dit WK staat de beruchte brilscore vaak op het scorebord als de twee teams aan de rust beginnen. Brazilië is de favoriet voor deze wedstrijd. Combineer je beide feitjes dan krijg je een interessante weddenschap. Rust stand gelijk, en een overwinning voor Brazilië voor 4.15x je inzet bij BetCity.

Zuid-Korea heeft in de laatste twee wedstrijden op dit WK twee doelpunten gemaakt. Het verloor met 2-3 van Ghana, en won met 2-1 van Portugal. Weet de Zuid-Koreaanse voorhoede onder leiding van Son Heung Min dit tegen Brazilië ook voor elkaar te boksen. Dan krijg je bij BetCity voor meer dan 1,5 doelpunten van Zuid-Korea 7.50x je inzet terug.

Beide landen hebben een wereldster in de voorhoede staan. Met Neymar voor de Brazilianen en Son Heung Min voor de Zuid-Koreanen. Beide aanvallers staan dit toernooi nog op nul doelpunten. Weet Neymar een doelpunt te maken? Dan krijg je daar bij BetCity 2.25x je inzet voor terug. Scoort Son? Dan krijg je daar bij BetCity 5.60x je inzet terug. Een doelpunt voor beide spelers in deze wedstrijd heeft een quotering van 12.50x je inzet bij BetCity.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
33%
3 : 0
18%
3 : 1
18%

Winnaar wedstrijd

thuis
95%
gelijk
2%
uit
2%

Beide teams scoren

Ja
41%
Nee
59%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
61%
Nee
39%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post