Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Ecuador Senegal voorbeschouwing

Ecuador Senegal voorbeschouwing

Ecuador wk

Ecuador

29-11-2022

16:00
Senegal wk

Senegal

Ecuador speelde een uitstekende wedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Nadat ze de snelle 1-0 van Cody Gakpo moesten incasseren domineerden de Zuid-Amerikanen de wedstrijd. Nederland kwam goed weg met 1-1 gelijkspel.

Nederland had het, zoals gezegd, bijzonder lastig tegen Ecuador. Dat ze achterin sterk staan was bekend, gezien de vele wedstrijden zonder tegendoelpunten. Echter, de Ecuadorianen zetten Oranje ook aanvallend onder druk. Lukt het Ecuador om deze lijn door te trekken tegen Senegal en te winnen van de Afrikanen, dan kun je bij BetCity 2.43x je inzet pakken.

Ecuador hield van de laatste acht wedstrijden zeven keer de nul. Oranje doorbrak deze reeks afgelopen vrijdag. Houdt Ecuador opnieuw de nul tegen Senegal, dan kun je bij BetCity 2.60x je inzet terug verdienen.

Senegal zal moeten winnen van Ecuador om de volgende ronde te bereiken. Behalve als Nederland met meer dan 2 doelpunten verschil verliest, dan volstaat een gelijkspel. Komt Senegal niet verder dan een gelijkspel tegen Ecuador, dan kun je bij BetCity 3.15x je inzet winnen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 1
31%
1 : 2
17%
2 : 1
13%

Winnaar wedstrijd

thuis
24%
gelijk
43%
uit
33%

Beide teams scoren

Ja
75%
Nee
25%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
45%
Nee
55%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post