EK pool 2020


ek pool 2020

Doe mee met de leukste gratis EK Pool op intikkertje.nl. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk en score zoveel mogelijk punten. Er zijn mooie prijzen te winnen dus doe je best! Je kunt ook je eigen EK pooltje te maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uit te nodigen.

AANMELDEN EK POOL


Met onze WK pool 2018 deden er 100.000 mensen mee. En toen deed Nederland niet eens mee!

 

WAAROM MEEDOEN AAN DEZE EK POOL?

- inschrijven kost je slechts 1 minuut
- je kunt ook je eigen vrienden EK pool maken
- deelname is gratis
- er zijn mooie prijzen te winnen
- per wedstrijd geven we je voorspeltips

Het EK voetbal start op 12 juni 2020. Dan is de openingswedstrijd Turkije-Italië. Je kunt je voorspellingen invullen tot aan 1 minuut voor aanvang van de wedstrijden. .

WAT IS EEN EK POULE?

Een EK poule is een spel waarbij je de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk probeert te voorspellen. Bij elke EK wedstrijd vul je in wat jij denkt dat de uitslag zal gaan worden. Heb je de uitslag perfect goed dan verdien je 10 punten voor die wedstrijd. Heb je de uitslag bijna goed (stel je voorspelde 2-0 maar het wordt 3-0) dan krijg je ook nog wat punten.

Jouw punten totaal wordt bijgehouden in een ranglijst. In de ranglijst kun je zien op welke plek je staat. Uiteraard wil je eerste staan of in de top 10 staan, maar bedenk je dat wanneer er 10.000-en mensen meedoen het al knap is als je bij de eerste 10% van de deelnemers staat. Naast de ranglijst neem je ook nog een positie in je eigen EK pooltje in. Tenminste als jij zelf een pooltje hebt gemaakt of bent uitgenodigd.

Onze website is inmiddels vernieuwd en verbeterd. We hebben nieuwe features toegevoegd en we hopen dat deze EK pool een groot succes wordt. En vergeet niet: Winnen is belangrijker dan meedoen.

EK POULE PRIJZEN

Meedoen wordt beloond. Want er zijn hele mooie prijzen te winnen. Wat te denken van een complete voetbalreis voor twee personen naar een wedstrijd van FC Barcelona. Maar er is veel meer te winnen hoor. Dus doe goed je best en wie weet val jij in de prijzen. Op de prijzenpagina kun je alle prijzen zien die er te winnen zijn.

WK POOL 2018: 100.000 DEELNEMERS

Wist je dat er 100.000 mensen meededen met onze WK pool twee jaar terug? En dat terwijl Nederland niet eens meedeed aan het WK voetbal 2018. Veel mensen deden mee om toch nog met spanning de WK wedstrijden te bekijken. Want als je meedoet aan een poule hoop je bij elke wedstrijd dat je de uitslag goed hebt voorspeld! 

WEBSITE INTIKKERTJE

Dit is al weer de vijfde keer dat we een EK poule organiseren. Kort nadat internet zijn intrede deed zijn wij begonnen met het organiseren van EK en WK voetbalpoules en Eredivisie poules via onze website. In de begin jaren deden er een paar duizend voetbalfans mee. En het aantal groeit jaarlijks. Dit komt omdat tevreden deelnemers mee blijven doen en er steeds meer nieuwe spelers bijkomen. Tijdens het laatste WK voetbal (2018) deden er zelfs bijna 100.000 mensen mee op onze website. Dat is twee Arena’s vol! Wij als als makers van de website zijn daar natuurlijk enorm trots op. Want wij vinden het een enorme eer en heel erg leuk als zo veel mensen plezier beleven op onze website met de voetbalpoules die wij organiseren. 

 

ek pool

VOORSPEL TIPS EK 2020

In de loop der jaren is onze site steeds meer uitgebreid met extra functionaliteiten. Zo geven we je bijvoorbeeld tips bij de wedstrijden die je moet voorspellen. Bij elke wedstrijd kun je door op 'tips' te klikken zien wat de meeste mensen denken wat de uitslag wordt. Met deze kennis kun je een beetje je voorspelling gaan bepalen. Ga je voor de voorspelling die de meeste mensen doen? Of wijk je juist af zodat jij meer punten haalt dan de andere spelers wanneer je je uitslag goed hebt? Het is een strategie die je ver kan brengen.

Een andere strategie is dat je gaat voor een 2-1 winst voor het favoriete team. Wij hebben wel eens onderzocht welke uitslag het meeste voorkomt tijdens een EK voetbal en 2-1 is daarbij de meeste voorkomende uitslag. Natuurlijk biedt dat geen garanties, maar het is wel een leuk feitje om in de gaten te houden. Daarnaast krijg je ook nog punten als het 2-0 of 3-1 wordt dus het is best een aardige strategie.

EK POOL MAKEN

Wil je een eigen EK pool maken en je vrienden, familie en collega's uitnodigen? Dat kan! Maak binnen een minuut een account aan en daarna kun je via ‘poules’ een eigen pool aanmaken. De afgelopen jaren zijn er duizenden pooltjes gemaakt. Pooltjes van vrienden onderling maar ook bedrijven, kantoren, afdelingen en families maken pooltjes omdat men het leuk vindt om met elkaar tijdens een EK of WK te strijden om de voetbalpoule te winnen. Bij het koffiezetapparaat is de EK pool dan ook vaak het gesprek van de dag tijdens het EK voetbal.