Login
ek poule 2020

EK poule invullen

Wil je een EK poule invullen? Stop dan maar met zoeken. Meld je nu gratis aan voor de grootste EK poule van Nederland. Voorspel de wedstrijden van het EK voetbal en win mooie prijzen. Al meer dan 250.000 voetbalfans deden mee aan onze eerdere voetbalpoules.  Even de voordelen van onze EK poule op een rijtje:

  • snel aanmelden binnen 1 minuut
  • deelname is gratis
  • win mooie prijzen
  • maak je eigen vriendenpoule

aanmelden EK poule

Lees hieronder meer informatie over de EK poule.

EK poule uitleg

In de EK poule voorspel je de uitslagen van de wedstrijden van het EK voetbal. Doel is om zoveel mogelijk punten te behalen en zo hoog mogelijk te eindigen in de algemene ranglijst! Iedereen die meedoet verschijnt in deze ranglijst. Je kunt overigens ook een eigen EK poule maken met vrienden, familie en collega’s. Daarover lees je meer op onze speciale voetbalpoule maken pagina

EK wedstrijden voorspellen

Nadat je je hebt aangemeld begin je met het invullen van de voorspellingen van de wedstrijden in de groepsfase. De wedstrijden die later bekend worden (zoals de wedstrijden na de groepsfase) vul je op een later moment in als de landen die deze wedstrijden gaan spelen bekend zijn!

Voor elke juist voorspelde (correcte) uitslag van een wedstrijd verdien je 10 punten. Dus voorspel je 3-0 en de wedstrijd eindigt in 3-0 dan ontvang je 10 punten. Heb je de correcte score fout, maar wel een deel van de voorspelling goed dan word je wel beloond met wat punten. Je kunt je voorspellingen aanpassen tot net voor aanvang van de wedstrijd. Dus je kunt altijd nog op het laatste moment je voorspellingen aanpassen.

Ranglijst

Na de wedstrijd worden de punten van alle deelnemers berekend en wordt de ranglijst geüpdatet. In de totale ranglijst zie je de de punten van alle mensen die meedoen aan de EK poule 2020. Mocht je meedoen aan een zelf gemaakte pouletje dan kun je deze bekijken bij ‘eigen poules’. Daar kun je de ranglijst van de deelnemers in de poule of poules waaraan jij deelneemt bekijken.

EK poule tips

Lees tips over hoe je de EK poule voorspellingen het beste kunt invullen op onze speciale EK poule tips pagina.

Sta je tijdens het EK 2020 niet hoog in de ranglijst, geef dan niet op! Je kunt bijvoorbeeld van strategie wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld je voorspellingen vanaf dat moment wat ‘verrassender’ invullen. Laat bijvoorbeeld Nederland z’n wedstrijd verliezen. Nederland zijn chauvinistisch en laten Nederland vaak winnen in de voetbalpoule. Als Nederland verliest pak jij veel punten en je concurrenten niet. Lees ook onze EK voorspellingen voor het EK 2020.

ek poules 2020

EK poules 2020

In november 2019 vond de loting plaats van het EK voetbal 2020. Ook al waren nog niet alle landen bekend (er worden nog play-offs gespeeld in 2020). In totaal doen er 24 landen mee. Er zijn zes groepen, ieder bestaande uit vier landen. Lees meer over EK poules.

EK poule Nederland

Nederland is ingedeeld in groep C  bij Oekraïne en Oostenrijk. Het vierde land in de poule van Nederland is nog niet bekend. Deze zal pas bekend worden na de play-offs in 2020. Wel is bekend dat het een van de volgende landen zal zijn: Roemenië, Georgië, Noord-Macedonië, Kosovo of Wit-Rusland. Lees meer over EK poule Nederland.