Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Engeland – Senegal voorbeschouwing

Engeland – Senegal voorbeschouwing

eng

Engeland

04-12-2022

20:00
Senegal wk

Senegal

De Engelsen plaatsen zich met leuk aanvallend voetbal voor de achtste finales. Alleen tegen het stugge VS kwam de ploeg van Gareth Southgate niet tot scoren. Senegal ging na overwinningen op Qatar en Ecuador als tweede door in de groep, achter Nederland.

Favoriet in dit treffen is uiteraard Engeland. Ze wisten in hun drie groepsduels maar liefst negen doelpunten te maken. Vooral de 6-2 zege op Iran was erg overtuigend. Wint Engeland van Senegal en scoort het daarbij minstens 2,5 keer, dan kun je bij BetCity 3.80x je inzet terug verdienen.

Ook Senegal weet het net ook makkelijk te vinden. Alleen tegen Nederland lukte het de Afrikanen niet. In de andere twee duels vielen bij elkaar vijf doelpunten aan de kant van Senegal. Scoren beide teams minstens één keer, dan kun je bij BetCity 2.40x je inzet pakken.

Marcus Rashford maakte zijn basisplaats tegen Wales meer dan waar. De aanvaller van Manchester United vond twee keer de weg naar de goal. Lukt dat hem in de achtste finales weer, dan kun je bij BetCity 3.10x je inzet pakken.

Nieuwe spelers kunnen nu 50x hun inzet winnen bij een zege van Engeland!

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 1
27%
2 : 0
24%
3 : 1
14%

Winnaar wedstrijd

thuis
85%
gelijk
8%
uit
7%

Beide teams scoren

Ja
57%
Nee
43%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
59%
Nee
41%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post