Home » Blog » Engeland USA voorbeschouwing

Engeland USA voorbeschouwing

Engeland wk

Engeland

25-11-2022

20:00
Amerika wk

USA

Engeland begon het WK met een klinkende zege op Iran. De Engelsen maakten een zeer frisse indruk met jonge talenten als Bellingham en Saka. De VS gaven een zege uit handen tegen Wales, waarbij ze aan het einde nog goed weg kwamen dat het bij een gelijkspel bleef.

De ploeg van trainer Gareth Southgate wist maar liefst zes keer het net te vinden tegen Iran. Het werd wel snel duidelijk dat de Iranezen de zwakke broeders zijn in deze groep. Tegen de VS verwacht Engeland meer tegenstand. Daarnaast liet Engeland verdedigend nog wel eens een steekje vallen in hun openingswedstrijd. Vallen er in totaal meer dan 3,5 doelpunten, dan kun je bij BetCity 3.30x je inzet pakken.

Met Christian Pulisic en Timothy Weah heeft Amerika twee pijlsnelle aanvallers. Deze combinatie zorgde voor het enige doelpunt tegen Wales. Weet Engeland te winnen, maar scoort de VS minstens één goal, dan kun je bij BetCity 3.75x je inzet winnen.

Bij Engeland scoorde Bukayo Saka twee keer. De vleugelspeler kent al een uistekend seizoen bij Arsenal en trekt deze lijn door bij Engeland. Weet hij tegen de VS weer de weg naar de goal te vinden, dan kun je bij BetCity 4.40x je inzet terug verdienen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 1
27%
2 : 0
19%
3 : 1
17%

Winnaar wedstrijd

thuis
85%
gelijk
13%
uit
2%

Beide teams scoren

Ja
65%
Nee
35%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
66%
Nee
34%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post