Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Frankrijk – Polen voorbeschouwing

Frankrijk – Polen voorbeschouwing

Frankrijk wk

Frankrijk

04-12-2022

16:00
Polen wk

Polen

De Fransen lieten zich niet van hun beste kant zien in hun laatste duel tegen Tunesië. Trainer Didier Deschamps stelde de B-garnituur op, maar met een selectie als die van Frankrijk mag zelfs deze niet verliezen van Tunesië. Desondanks werden ze eerste in hun groep.

Polen ging in een bizar slot op doelsaldo door. Even was er zelfs sprake van dat de Polen op basis van het aantal gele kaarten verder zouden komen. Een goal van Saudi-Arabië tegen Mexico voorkwam dit.

Achterin lijkt het wat minder stabiel te staan bij de Fransen. In iedere wedstrijd op dit WK kregen de Fransen tot nu toe een goal tegen. Weet Frankrijk wel te winnen, maar krijgt het minstens één goal tegen, dan kun je bij BetCity 3.75x je inzet pakken.

De kracht van Frankrijk zit hem vooral voorin. Met Mbappé, Dembélé en Giroud zitten er voldoende goals in de ploeg. Ze wisten in drie groepsduels zes keer tot scoren te komen. Vallen er in de wedstrijd met Polen meer dan 2,5 doelpunten, dan kun je bij BetCity 1.85x je inzet terug verdienen.

Sterspeler Kylian Mbappé werd gespaard tegen Tunesië, maar kwam er in de 63ste minuut nog wel in om wat te forceren. De spits van PSG heeft er dit WK al drie in liggen. Ook tegen Polen zal hij op scherp staan. Weet hij een doelpunt te maken, dan kun je bij BetCity 1.80x je inzet winnen.

Nieuwe spelers kunnen 50x hun inzet pakken bij een overwinning van Frankrijk!

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
32%
2 : 1
22%
3 : 1
17%

Winnaar wedstrijd

thuis
93%
gelijk
4%
uit
3%

Beide teams scoren

Ja
49%
Nee
51%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
57%
Nee
43%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post