Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Ghana Uruguay voorbeschouwing

Ghana Uruguay voorbeschouwing

Ghana wk

Ghana

02-12-2022

16:00
Uruguay voetbal vlag

Uruguay

Ghana – Uruguay is een pikant treffen. Iedereen herinnert zich nog wel de handsbal van Luis Suarez in de kwartfinale van het WK van 2010. Hiermee veroorzaakte hij een penalty en kreeg hij een rode kaart. De penalty werd echter gemist en Uruguay ging, na strafschoppen, toch door naar de halve finales.

Dit WK zal Uruguay zeker niet bezig zijn met de halve finale, aangezien het op de rand van uitschakeling staat. De Uruguayanen moeten winnen om de volgende ronde te bereiken. Lukt het Suarez en co de laatste strohalm te grijpen en te winnen van Ghana, dan kun je bij BetCity 1.73x je inzet pakken.

Ghana is dit WK goed op schot. Het scoorde al vijf keer in twee wedstrijden. Het kreeg echter hetzelfde aantal doelpunten tegen. Scoren beide teams, dan kun je bij BetCity 1.97x je inzet terug verdienen.

Wat waarschijnlijk het laatste WK voor Suarez zal zijn, bekijkt hij voornamelijk vanaf de bank. Trainer Diego Alonso kiest voor die andere legende in de spits, Edinson Cavani. Weet hij de weg naar de goal te vinden, dan kun je bij BetCity 2.60x je inzet pakken.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
24%
1 : 1
17%
0 : 1
13%

Winnaar wedstrijd

thuis
14%
gelijk
25%
uit
61%

Beide teams scoren

Ja
64%
Nee
36%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
50%
Nee
50%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post