Crossword Casual spelen

Vul de kruiswoordpuzzel in aan de hand van Engelse omschrijvingen. Los jij de hele kruiswoordpuzzel op?

Kruiswoordpuzzel uitleg

Ben je gek op puzzelen en ben je gek op taal? Dan zijn kruiswoordpuzzels echt iets voor jou. Kruiswoordpuzzels is een woordpuzzel waarbij je woorden moet invullen, horizontaal en verticaal.

Aan de hand van een omschrijving, moet jij het woord in de hokjes invullen. Elk woord heeft een aantal letters. Deze vakjes zijn wit gemarkeerd.

Wanneer je een woord juist hebt ingevuld, maak je het jezelf makkelijker om andere woorden in te vullen. Dit komt omdat je dan al een of meerdere letters zichtbaar krijgt en het woord makkelijker te achterhalen is.

De bedoeling van een kruiswoordpuzzel spel is dat je alle woorden invult en de hele diagram wordt ingevuld.

Kruiswoordpuzzels bestaan uit verschillende niveaus. Voor beginners tot gevorderden. Zo is het bijvoorbeeld al leuk voor kinderen van twaalf jaar om de puzzels te maken met makkelijkere woorden. Voor meer gevorderde kruiswoordpuzzelaars zijn er moeilijkere woorden en omschrijvingen, zodat ook zij worden uitgedaagd de hersenen te kraken.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL