Mahjong Connect Classic spelen

Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten in Mahjong Connect. Lukt het jou om ze allemaal te voltooien?

Uitleg Mahjong Connect Classic

Mahjong Connect is een spannende versie van het klassieke bordspel. In elk level moet je alle stenen op het bord zo snel mogelijk bij elkaar zoeken. Als de tijd om is, eindigt het spel. Zorg dat je de hintknop gebruikt als je geen zet kunt doen.

Elk level heeft een bord gevuld met een heleboel stenen. Jij moet ze zo snel mogelijk bij elkaar zoeken in dit razendsnelle en verslavende Mahjong-spelletje. Een timer onder aan het scherm loopt langzaam leeg terwijl je speelt, maar elke combinatie geeft het een boost.

Lukt het jou om binnen de tijd alle stenen bij elkaar te zoeken? Als je vast komt te zitten en geen zet meer kunt doen, kun je op de hintknop drukken. Deze laat je dan twee stenen zien die je aan elkaar kunt koppelen.

Dit kan je echt helpen als die waardevolle seconden wegtikken! Als je graag drie-op-een-rijspelletjes of beroemde bordspellen speelt, zul je Mahjong Connect geweldig vinden!
Hoe speel je Mahjong Connect Classic?

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL