Pyramid Solitaire spelen

Speel Pyramide Solitaire en win door alle kaarten uit de piramide te verwijderen door het maken van paren die optellen tot 13. Gaat het  jou lukken?

Uitleg Piramide Solitaire

Bij het spel Piramide Solitaire is het de bedoeling om alle kaarten uit de piramide te verwijderen. Dit doe je door paren die optellen tot 13 te combineren.

Voordat het spel begint worden er 28 kaarten met de beeldzijde naar boven (open) gedeeld in de vorm van een piramide. De kaarten overlappen elkaar daarbij voor een deel.

Alle overige kaarten worden met de beeldzijde naar beneden in de voorraadstapel gelegd.

De koning is 13 waard en mag direct weggespeeld worden. De Koningin is 12 waard, de boer is 11 waard en de Aas is 1 waard. Om een aas te verwijderen moet je deze koppelen aan een koningin, die 12 waard is. Een boer is 11 waard en moet gekoppeld worden aan een twee.

Wanneer je vast komt te zitten, draai dan de voorraad om om nieuwe kaarten te onthullen. Om te winnen moet je alle kaarten in de piramide verwijderen.

 

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL