Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Iran VS voorbeschouwing

Iran VS voorbeschouwing

Iran wk

Iran

29-11-2022

20:00
Amerika wk

VS

Iran behaalde een spectaculaire zege op Wales in hun tweede groepsduel. In de achtste minuut van de blessuretijd scoorde het de 1-0, drie minuten later volgde ook de 2-0. Als Wales niet wint van Engeland, staat Iran in de volgende ronde. De VS zal, na twee gelijke spelen, moeten winnen om een ronde verder te komen.

Bij vlagen liet Iran leuk aanvallend voetbal zien. Het had maar liefst 21 schoten, waarvan er uiteindelijk zes op doel gingen. Hiervoor had het slechts 38% balbezit voor nodig. Trekt Iran de lijn van het duel tegen Wales door en wint het ook van de Verenigde Staten, dan kun je bij BetCity 4.00x je inzet winnen.

De VS heeft moeite om de goal te vinden. Ondanks dat het tegen Engeland achterin solide oogte werd er voorin slechts één keer op doel geschoten. Ook de twee wedstrijden hiervoor wist de VS in totaal maar één keer te scoren. Scoort de VS tegen Iran minder dan 1,5 keer, dan kun je bij BetCity 1.68x je inzet pakken.

Met Mehdi Taremi heeft Iran een spits die prima meekan in de Europese subtop. De man van FC Porto wist dit WK nog niet te scoren, maar was al een aantal keer dichtbij. Weet hij nu wel het net te vinden, dan kun je bij BetCity 3.15x je inzet terug verdienen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
24%
0 : 1
19%
0 : 2
17%

Winnaar wedstrijd

thuis
10%
gelijk
18%
uit
72%

Beide teams scoren

Ja
52%
Nee
48%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
43%
Nee
57%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post