Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Kroatië België voorbeschouwing

Kroatië België voorbeschouwing

cr

Kroatië

01-12-2022

16:00
België wk

België

België deed zeer slechte zaken door van Marokko te verliezen. De Belgen moeten nu winnen van Kroatië om zich te plaatsen voor de achtste finales. Kroatië begon stroef tegen Canada, maar zette uiteindelijk orde op zaken en ging er met de winst vandoor. Een gelijkspel volstaat voor een plek in de volgende ronde.

Voor België is de wedstrijd tegen Kroatië de laatste kans om zich nog te plaatsen. Voorin hebben ze genoeg kwaliteit met onder andere de Bruyne en Lukaku. Achterin zijn de problemen groter. De Belgen kregen in vier van hun laatste vijf wedstrijden minstens één tegengoal. Weet België te winnen, maar krijgt het weer minstens één goal tegen, dan kun je bij BetCity 5.40x je inzet pakken.

Kroatië hoeft geen risico te nemen gezien hun uitgangspositie. Er zit veel ervaring in de ploeg, met onder andere Luka Modric en Dejan Lovren. Ze zullen loeren op een kans om de Belgen pijn te doen. Houdt Kroatië het op een gelijkspel dan kun je bij BetCity 3.45x je inzet terug verdienen.

Andrej Kramaric was erg belangrijk voor Kroatië in de wedstrijd tegen Canada. Hij wist zowel de gelijkmaker als de bevrijdende 3-1 te maken, waarna de score in de blessuretijd nog opliep tot 4-1. Lukt het de spits uit de Bundesliga weer tot scoren te komen, dan kun je bij BetCity 3.60x je inzet winnen.

Nieuwe spelers kunnen 50x hun inzet winnen voor een overwinning van België!

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
23%
1 : 1
21%
2 : 1
14%

Winnaar wedstrijd

thuis
22%
gelijk
33%
uit
44%

Beide teams scoren

Ja
83%
Nee
17%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
63%
Nee
37%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post