Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Kroatië – Marokko voorbeschouwing

Kroatië – Marokko voorbeschouwing

cr

Kroatië

17-12-2022

16:00
Marokko wk

Marokko

Het sprookje van Marokko kwam tot een abrupt einde tegen Frankrijk. De Marokkanen weerden zich kranig en lieten bij vlagen uitstekend voetbal zien. Helaas was het niet genoeg om het stabiele Frankrijk aan het wankelen te brengen. Ook Kroatië kon het niet bolwerken tegen de strijdlustige Argentijnen, die aan de hand van Messi voor de tweede keer in drie WK’s de finale halen.

Marokko en Kroatië moesten al tegen elkaar in de groepsfase. Toen eindigde het duel in een bloedeloze 0-0. Kroatië is dit WK sowieso de koning van de gelijke spelen. De Kroaten speelden al vier keer gelijk na 90 minuten. Houden ze Marokko tijdens de reguliere speeltijd weer op een gelijkspel, dan kun je bij BetCity 3.50x je inzet pakken.

Beide ploegen vinden niet vaak het net. Zo vielen er in de laatste drie duels minder dan 2,5 goals voor Marokko. Voor Kroatië was dit het geval in drie van de laatste vier duels. Vallen er wederom minder dan 2,5 goals tussen Kroatië en Marokko, dan kun je bij BetCity 1.98x je inzet winnen.

Voor Marokko was de kopkracht van En-Nesyri de ontdekking van dit WK. De spits van Sevilla torende hoog in de lucht bij ieder kopduel. Lukt het hem om een doelpunt te maken tegen Kroatië, dan kun je bij BetCity 3.15x je inzet terug verdienen.

Nieuwe spelers kunnen nu voor een overwinning van één van beide ploegen 100x hun inzet winnen!

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 1
22%
1 : 2
22%
1 : 1
16%

Winnaar wedstrijd

thuis
42%
gelijk
21%
uit
38%

Beide teams scoren

Ja
68%
Nee
32%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
53%
Nee
47%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post