Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Marokko – Portugal voorbeschouwing

Marokko – Portugal voorbeschouwing

Marokko wk

Marokko

10-12-2022

20:00
Portugal wk

Portugal

Het mag een sensatie genoemd worden dat Marokko zich geplaatst heeft voor de kwartfinale. De Marokkanen rekenden na penalty’s af met het sterker geachte Spanje. Portugal liet totale dominantie zien in hun partij tegen Zwitserland. Zonder Ronaldo in de basis wisten ze 6-1 te winnen. Voor Marokko zal het een hele opgave worden om de volgende grootmacht uit te schakelen.

Marokko blijft stunten op dit WK. Het bereiken van de volgende ronde was al ontzettend knap, maar Spanje uitschakelen met bijna wonderbaarlijk genoemd worden. Wat opviel is dat Marokko het achterin goed dicht hield tegen de technische Spanjaarden. Lukt het de Marokkanen om de volgende ronde te bereiken, dan kun je bij BetCity 3.70x je inzet terug verdienen.

Voor Portugal is het misschien minder verrassend dat ze in de kwartfinale staan. Wat ze lieten zien tegen Zwitserland was desondanks zeer overtuigend. Het was voor Portugal wel al de derde wedstrijd van de laatste vier waarin het minstens één tegengoal kreeg. Wint Portugal binnen 90 minuten van Marokko, maar krijgt het wel een goal tegen, dan kun je bij BetCity 4.35x je inzet pakken.

Iedereen zal zich afvragen of Ronaldo tegen Marokko wel in de basis mag starten. Zijn vervanger Gonçalo Ramos deed het met een hattrick uitmuntend op zijn plek. Wie zeker is van een basisplek is Bruno Fernandes. De aanvallende middenvelder wist al twee keer te scoren dit WK. Lukt dat hem tegen Marokko ook, dan kun je bij BetCity 3.55x je inzet winnen.

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet winnen voor een overwinning van Marokko!

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
24%
0 : 2
19%
1 : 3
13%

Winnaar wedstrijd

thuis
9%
gelijk
15%
uit
76%

Beide teams scoren

Ja
60%
Nee
40%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
56%
Nee
44%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post