Nederland – Ecuador WK voorbeschouwing
Home » Blog » Nederland Ecuador voorbeschouwing

Nederland Ecuador voorbeschouwing

Nederland

Nederland

25-11-2022

17:00
Ecuador wk

Ecuador

Nederland ontmoet Ecuador voor hun tweede duel in de groepsfase van het WK. Voor Ecuador is dit pas de vierde keer dat ze meedoen aan een WK. In eerdere edities kwamen ze nooit verder dan de zestiende finales. Nederland speelde twee keer eerder vriendschappelijk tegen Ecuador. Eén keer in 2006 (winst NL) en één keer in 2014 (gelijkspel).

Gezien de historie en de huidige selecties van beide elftallen is Nederland de grote favoriet. Zoals gezegd wist Ecuador nooit ver te komen op een eindtoernooi. Dit geldt ook voor de Copa America, waar hun beste klassering een vierde plek was. Weet Oranje te winnen dan kun je bij BetCity 1.65x je inzet terug verdienen.

Nederland krijgt echter wel regelmatig een goal tegen. In de voorbereiding op dit toernooi moest het team van Louis van Gaal in vier van de laatste zes wedstrijden de bal uit het eigen net vissen. Wint Nederland wel, maar krijgt het minstens één goal tegen, dan kun je 3.95x je inzet pakken bij BetCity.

Als we kijken naar de resultaten van voor het WK is te zien dat Ecuador achterin erg stabiel staat. In de laatste vijf wedstrijden voorafgaand aan het WK kreeg het geen enkel doelpunt tegen. Het eindigde drie keer in een 0-0 en twee keer in een 1-0 overwinning voor de Ecuadorianen. Mocht Ecuador tegen Nederland gelijkspelen of zelfs winnen, dan kun je bij BetCity 2.28x je inzet terug winnen.

De Oranjefans hopen dat Memphis Depay snel zijn vorm zal vinden. Ondanks zijn matige voorbereiding is de hoop dat de aanvaller wat speciaals laat zien. Weet Depay de weg naar de goal te vinden, dan staat daar bij BetCity een odd van 2.45x op.

Voorspellingen Intikkertje spelers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
29%
2 : 1
23%
3 : 1
16%

Winnaar wedstrijd

thuis
94%
gelijk
5%
uit
1%

Beide teams scoren

Ja
48%
Nee
52%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
59%
Nee
41%

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post