Nederland – Qatar WK voorbeschouwing
Home » Blog » Nederland Qatar voorbeschouwing

Nederland Qatar voorbeschouwing

Eredivisie voorbeschouwingen van de belangrijkste wedstrijden in de hoogste divisie van Nederland. Aan de hand van de odds bij de online bookmakers geven we je wed tips. Waar ga jij op wedden bij de onderstaande Eredivisie wedstrijden?

Nederland

Nederland

29-11-2022

16:00
Qatar wk

Qatar

Nederland neemt het in zijn laatste duel in de groepsfase van het WK op tegen gastland Qatar. Op voorhand is Oranje zwaar favoriet, maar met de steun van het thuispubliek weet je het maar nooit.

De Qatari's hebben moeite om het net te vinden. Zo werd er in de laatste drie wedstrijden voor het WK slechts twee keer gescoord. Weet Qatar tegen Nederland minder dan 1,5 keer te scoren, dan kun je bij BetCity 1.11x je inzet terug verdienen.

Een echte internationale topspeler heeft Qatar niet. Alle spelers van het Qatarese voetbalteam spelen dan ook in de eigen competitie. Ze hebben echter wel een voorhoede speler die weet hoe hij een goal moet maken. Almoez Ali is met 41 goals in 84 interlands topscorer voor Qatar. Weet hij tegen Nederland een goaltje mee te pikken, dan kun je bij BetCity 7.50x je inzet winnen.

Nederland is uiteraard favoriet tegen de voetbaldwerg. Een superieure selectie met spelers uit bijna alle grote competities. Oranje krijgt echter wel regelmatig een doelpunt tegen, ook tegen relatief kleinere landen zoals Wales en Polen. In vier van de laatste zes wedstrijden voor het WK moest Nederland een goal incasseren. Wint Nederland wel tegen Qatar maar krijgt het minstens één goal tegen, dan kun je bij BetCity 3,35x je inzet winnen.

Voor de doelpuntenproductie van Nederland zal onder andere gekeken worden naar Memphis Depay en Steven Bergwijn. Deze tandem werkte in het verleden al regelmatig. Zo scoorden één van beide aanvallers telkens in twee van de laatste drie wedstrijden voor het WK. Scoort Bergwijn, dan kun je daar 2.80x je inzet mee pakken bij BetCity. Weet Depay te scoren staat daar een odd van 2.00x op.

Voorspellingen Intikkertje spelers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

3 : 0
36%
2 : 0
19%
4 : 0
17%

Winnaar wedstrijd

thuis
98%
gelijk
1%
uit
1%

Beide teams scoren

Ja
18%
Nee
82%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
77%
Nee
23%

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post