Nederland - Senegal WK voorbeschouwing
Home » Blog » Nederland Senegal voorbeschouwing

Nederland Senegal voorbeschouwing

Senegal wk

Senegal

21-11-2022

17:00
Nederland

Nederland

Nederland speelt zijn openingswedstrijd op 21 november Senegal. Dit is meteen de moeilijkste tegenstander van de groep. In deze Nederland Senegal voorbeschouwing bespreken we de kansen van Nederland in deze WK wedstrijd en geven we je interessante wedtips.

Naast Senegal is Nederland ingedeeld bij zwakkere broeders Qatar en Ecuador. Het is zaak voor Nederland om direct goed uit de startblokken te komen.

Voorbeschouwing Senegal Nederland

Afrikaanse landen worden nog wel eens onderschat, maar Senegal is een tegenstander om rekening mee te houden. Het beschikt over een aantal absolute topspelers. De bookmakers zien Senegal als de sterkte Zuid-Afrikaanse deelnemer van dit WK voetbal.

Senegal won begin dit jaar de Afrika Cup binnengesleept door na strafschoppen af te rekenen met Egypte. Nederland mag Senegal dus zeker niet onderschatten!

nederland senegal

Senegal won elke eerste wedstrijd op WK

Senegal deed slechts twee keer mee aan een WK voetbal. Beide keren wist Senegal de eerste wedstrijd verrassend te winnen. In 2002 wisten de Senegalezen van het onverslaanbare Frankrijk te winnen met 0-1. Dit is direct een van de meest rare WK uitslagen ooit waar je veel geld mee had kunnen verdienen.

Op het WK 2018 won Senegal zijn eerste wedstrijd van Polen met 2-1, destijds goed voor een quotering van 3.35.

Topspelers Senegal

Senegal beschikt over een aantal internationale sterspelers. Sadio Mané schitterde de afgelopen jaren bij Liverpool en speelt nu bij Bayern München. De Senegalees werd onlangs nog tweede in de verkiezing om de Gouden Bal.

En wat te denken van Kalidou, een van de sterkhouders in de verdediging van Chelsea.

De huidige selectie van Senegal herbergt opvallend veel spelers die bij de grootste clubs in Europa spelen. Een aantal jongens heeft de basis daarvoor gelegd in Frankrijk, waar ze zijn geboren of opgegroeid. Inmiddels zijn de spelers over heel Europa uitgewaaierd en behoren ze tot de absolute top.

voorbeschouwing nederland senegal

Nederland vs Senegal

Het Nederlands Elftal speelde nooit eerder tegen Senegal. Kijken we naar de kansen van de landen op dit WK met als antwoord op de vraag welk land wint het WK 2022 dan zien we dat Nederland 7e en Senegal 14e staat bij de bookmakers.

Senegal is duidelijk de underdog in deze wedstrijd. Wij verwachten dat de bondscoach Aliou Cissé zijn spelers het veld instuurt met een verdedigende tactiek. Nederland aan de bal laten, zorgen dat het verdedigend goed staat en waar mogelijk gevaarlijk worden in de counter. Ook zal Senegal de duels niet schuwen en het van de fysiek moeten hebben. Senegal zal met man en macht de duels aangaan.

Nederland wint van Senegal

Wist je dat Nederland al 15 wedstrijden ongeslagen is? De laatste Nederland dateert van 27 juni 2021 tegen Tsjechië.

Van de deelnemers aan onze WK poule denkt 90% dat Nederland deze wedstrijd wint.

Wij verwachten dat Nederland wint, maar wel een tegendoelpunt krijgt te incasseren. Nederland kreeg in de laatste acht wedstrijden in zes wedstrijden een tegendoelpunt te verwerken.

Nederland wint, beiden teams scoren: win 3.95x je inzet bij Betcity

Veel doelpunten

Met een creatieve Frenkie de Jong op het middenveld en Memphis Depay en Steven Bergwijn in de voorhoede, moet Nederland in staat zijn om meerdere doelpunten te maken tegen Senegal.

Wist je dat er in de laatste tien wedstrijden van Oranje gemiddeld 3.4 doelpunten werden gescoord? Wij geloven dat er in deze wedstrijd wel drie doelpunten of meer zullen vallen.

Onze duizenden WK poule deelnemers denken dat ook. Kijk maar hoeveel procent er in de tabel hieronder meer dan 2.5 doelpunten verwachten bij deze wedstrijd.

Meer dan 2.5 doelpunten: win 2.05x je inzet bij Betcity

1-2 meest voorspelde uitslag door WK poule voorspellers
0-1 voorspelling bookmakers, bekijk hier

Wat voorspelt Nederland

Duizenden mensen hebben deze wedstrijd voorspeld in onze gratis WK poule (prijzenpot €25.000). Hieronder zie je wat Nederlandse voetbalfans voorspellen.

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
27%
0 : 2
23%
1 : 3
20%

Winnaar wedstrijd

thuis
1%
gelijk
5%
uit
94%

Beide teams scoren

Ja
57%
Nee
43%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
65%
Nee
35%

Ontvang €50 Free Bet

wk voorbeschouwing betcity

Speel bij Betcity! Ontvang een €20 Free Bet bij een storting van €20 of meer. Stort je €50 of meer dan pak je een €50 Free Bet.

Rate this post