Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Portugal Uruguay voorbeschouwing

Portugal Uruguay voorbeschouwing

De Portugezen wonnen in een spektakelstuk met 3-2 van Ghana.Sterspeler Cristiano Ronaldo was weer belangrijk door een penalty te benutten. Hiermee scoorde hij op zijn vijfde WK op rij. Uruguay kwam niet verder dan een gelijkspel tegen het stugge Zuid-Korea.

Portugal had het lastig tegen Ghana. Vooral achterin lieten de Portugezen wat steken vallen. Zonder de ervaren Pepe in de basis lijkt het hier en daar wat wankel. Weet Portugal wel te winnen van Uruguay, maar krijgen ze er minstens eentje tegen, dan kun je bij BetCity 4.60x je inzet pakken.

De wedstrijden van Portugal staan garant voor veel doelpunten. Van de afgelopen vier duels werd er in drie meer dan vier keer gescoord. Vallen er tijdens Uruguay – Portugal meer dan 2,5 doelpunten, dan pak je bij BetCity 2.20x je inzet.

Cristiano Ronaldo zal extreem hongerig zijn naar de eindzege op dit WK. Het zal zeer waarschijnlijk zijn laatste zijn. Met de benutte penalty gaf hij al het startschot voor meer doelpunten. Weet hij tegen Uruguay ook het net te vinden, dan kun je bij BetCity 2.55x je inzet terug verdienen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 1
28%
1 : 1
17%
2 : 2
10%

Winnaar wedstrijd

thuis
61%
gelijk
29%
uit
10%

Beide teams scoren

Ja
75%
Nee
25%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
61%
Nee
39%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post