prijzenpot activeren


mr green prijzen

Je speelt alleen om de Eredivisie poule prijzen t.w.v. €4000 als je voor 1 september 2018 je prijzenpot activeert. We leggen hieronder uit hoe jij je prijzenpot moet activeren.

Bookmaker Mr Green is sponsor van de prijzen. Mr Green won maar liefst 5 jaar op rij de 'Gaming Awards'. Je kunt er o.a. een gokje wagen op o.a. voetbalwedstrijden. Wat moet je doen? Activeer je prijzenpot door €20 te storten bij Mr Green en vervolgens:

  1. ontvang je gratis €50 (2 x €25) aan freebets
  2. speel je mee voor de Eredivisie poule prijzen t.w.v. €4000


ACTIVEER PRIJZENPOT

 

Op dit moment spelen er slechts 152 deelnemers om de prijzen. Activeer dus ook je prijzenpot want de kans dat je een prijs wint is erg groot!

Vul daarna (nadat je gestort  hebt bij Mr Green) onderin bij stap 2 (de pagina die verschijnt nadat je je voorspellingen hebt opgeslagen) je Mr Green accountnaam in zodat er een logootje achter je naam in de ranglijst komt te staan in plaats van een “prijzenpot”. Achteraf checken we met Mr Green de winnaars! Zo won bij onze WK poule de speler die 10e werd in de ranglijst de hoofdprijs omdat de nummers 1 t/m 9 de prijzenpot niet hadden geactiveerd. En omdat niet veel mensen de prijzenpot activeren is de kans dat je een prijs wint erg groot!

 

MR GREEN REVIEW

We hebben zelf gespeeld bij Mr Green om er een oordeel over te kunnen geven. Onze Mr Green review lees je hier.