qatar senegal voorbeschouwing
Home » Blog » Qatar Ecuador voorbeschouwing

Qatar Ecuador voorbeschouwing

Qatar wk

Qatar

20-11-2022

17:00
Ecuador wk

Ecuador

De openingswedstrijd van dit WK gaat tussen Qatar en Ecuador. In deze Qatar Ecuador voorbeschouwing nemen we de meest opvallende feiten met je door, doen we een voorspelling en geven we wedtips.

De omstreden oliestaat had een prima voorbereiding op dit toernooi. Ze wisten de laatste drie duels op rij te winnen. Dit waren echter wel wedstrijden tegen relatief zwakke landen, die niet deelnemen aan het WK. Ecuador wist zich op het randje te kwalificeren voor het WK. Ze werden vierde in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie.

Voorbeschouwing Qatar Ecuador

Bij het vergelijken en het bekijken van de sterke punten van de teams kwamen we tot de volgende conclusies.

Sterke punten Qatar:

  • Thuisvoordeel, hoge motivatie
  • Beter gewend aan specifieke klimaat
  • Kan wachten op de counter, hoeven spel niet te maken
  • Kunnen hard rennen, hebben tactische discipline

Sterke punten Ecuador:

  • Betere individuele spelers
  • Beter uithoudingsvermogen dan Qatar
  • Nauwkeuriger in passing
  • Gevaarlijker bij spelhervattingen dan Qatar

Eerder bespraken we in onze Ecuador voetbal selectie analyse dat Ecuador in thuiswedstrijden veel voordeel heeft omdat de spelers gewend zijn om op hoogte te spelen. Dat is dit keer dus uitdrukkelijk niet het geval.

Het spel van Ecuador wordt gekenmerkt door een solide verdediging. De Zuid-Amerikanen kregen als zes wedstrijd geen enkele goal tegen. Daarnaast eindigde, van deze zes duels, er vier in 0-0. Dat is opvallend te noemen en best een betje waard. Bij Betcity levert een 0-0 je 8.00x je inzet op.

Van Qatar kunnen we niet al te veel verwachten. De Qatari speelden nog nooit een WK en zijn ook nu zeker geen favoriet om de poule door te komen. Zoals gezegd is Ecuador erg moeilijk te passeren. Ze verloren als zeven wedstrijd op rij niet. Weet Ecuador tegen Qatar de overwinning te pakken, dan kun je bij BetCity 2.30x je inzet winnen.

Moises Caicedo gaf in de CONMEBOL WK kwalificatie de meeste assists voor Ecuador. De aanvaller van Brighton & Hove Albion leverde vijf keer de beslissende pass. Doet hij dat tegen Qatar wederom, dan kun je bij BetCity 8.00x je inzet terug verdienen.

0-2 meest voorspeld door deelnemers WK poule
1-1 voorspelling bookmakers, bekijk hier

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

De meeste mensen voorspellen weinig doelpunten in deze wedstrijd. Opvallend dat de bookmakers voor 1-1 gaan, een uitslag die in de top 3 bij de voorspellers niet voorkomt.

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

0 : 2
16%
1 : 2
16%
1 : 0
16%

Winnaar wedstrijd

thuis
29%
gelijk
18%
uit
53%

Beide teams scoren

Ja
47%
Nee
53%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
36%
Nee
64%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post