Login
sadio mane mist wk voetbal
Home » Blog » Sadio Mané mist WK voetbal met Senegal

Sadio Mané mist WK voetbal met Senegal

Sadio Mané, de sterspeler van Senegal, gaat niet met Senegal mee naar het WK in Qatar. Mané mist het WK door een blessure. Voor voetballiefhebbers slecht nieuws, maar voor het Nederlands Elftal is dit nieuws zo slecht nog niet.

Mané liep dinsdagavond een blessure in de wedstrijd van Bayern München tegen Werder Bremen. Sadio Mané werd door Amos Pieper geraakt op zijn knie. Hij zal niet op tijd herstellen om te kunnen deelnemen aan het WK voetbal.

Sadio Mané is zeer belangrijk voor Senegal selectie. Zo is hij o.a. topscorer aller tijden van Senegal. Hij zorgde dat Senegal voor het eerst de Afrika Cup won en was zeer belangrijk in de play-offs tegen Egypte. Hierdoor pakte Senegal het WK ticket.

Het Nederlands Elftal speelt op 21 november tegen Senegal. Bij de WK bookmakers zien we direct een lichte stijging van de kansen voor Oranje op winst tegen Senegal. In onze voorbeschouwing van Nederland-Senegal lees je meer over deze belangrijke WK wedstrijd.

Vrijdag wordt de definitieve selectie van Senegal bekendgemaakt. Pas dan weten we zeker of Sadio Mané het WK 2022 aan zich voorbij moet laten gaan.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus