Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Saudi Arabië Mexico voorbeschouwing

Saudi Arabië Mexico voorbeschouwing

Saoedi-Arabië wk

Saudi Arabië

30-11-2022

20:00
Mexico wk

Mexico

Mexico hield lang stand tegen Argentinië, tot het de deksel op de neus kreeg van Lionel Messi. Voor Mexico was dit de volgende domper na het gelijkspel tegen Polen. Er moet nu gewonnen worden van Saudi-Arabië om door te komen naar de achtste finales. Ook de Saudi’s zijn pas echt zeker bij winst.

Het grote probleem bij Mexico zit voorin. Ondanks namen als Hirving Lozano en Raul Jimenez wisten de Mexicanen nog geen enkele keer het net te vinden. Scoort Mexico ook nu minder dan 1,5 keer, dan kun je bij BetCity 2.08x je inzet terug verdienen.

Voor Mexico is er geen andere optie dan winnen. Bij een andere uitslag zijn de uitgeschakeld. Saudi-Arabië heeft met een gelijkspel wel een kans om door te gaan. Al is deze niet groot, aangezien het doelsaldo van Polen en Argentinië beter is. Pakt Mexico zijn laatste kans en wint het, dan kun je bij BetCity 1.71x je inzet winnen.

Zowel Polen als Saudi-Arabië wisten in vier van hun laatste zes wedstrijden het net te vinden. Vooral in de voorbereidingsduels van Mexico vielen veel goals, twaalf in hun laatste drie duels voor het WK. Scoren beide teams tegen elkaar, dan staat daar een odd van 3.55x bij BetCity op.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

0 : 2
32%
0 : 1
18%
1 : 2
16%

Winnaar wedstrijd

thuis
5%
gelijk
11%
uit
84%

Beide teams scoren

Ja
36%
Nee
64%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
38%
Nee
62%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post