Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Servië Zwitserland voorbeschouwing

Servië Zwitserland voorbeschouwing

Servië voetbal vlag

Servië

02-12-2022

20:00
Zwitserland wk

Zwitserland

Servië gaf een zo goed als gewonnen wedstrijd op kinderlijke wijze nog uit handen. De Oost-Europeanen hadden de touwtjes in handen met een 3-1 voorsprong en werden in vier minuten twee keer verrast op de counter door Kameroen. Dit betekent dat ze de ontmoeting met Zwitserland moeten winnen om door te komen. Voor Zwitserland volstaat een gelijkspel.

De druk zal volledig bij Servië liggen, aangezien Zwitserland met een gelijkspel door is naar de volgende ronde. Zwitserland zal loeren op de tegenaanval met onder andere de snelle Breel Embolo. Profiteert Zwitserland van de kwetsbare verdediging van Servië en wint het, dan kun je bij BetCity 2.88x je inzet pakken.

Het is echter niet ondenkbaar dat de aanvalslust van Servië beloond wordt. Naast dat het drie tegendoelpunten incasserde wist het ook drie treffers te maken, waarvan de laatste een zeer mooi uitgespeelde aanval was. Scoren beide teams, dan kun je bij BetCity 1.84 je inzet terug verdienen.

De maker van die fraaie goal was Aleksandar Mitrovic. De spits van Fulham is de laatste jaren aardig op schot, vooral op het tweede Engelse niveau. Lukt het hem om ook tegen Zwitserland te scoren dan kun je bij BetCity 2.55x je inzet winnen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 1
32%
1 : 2
14%
2 : 1
14%

Winnaar wedstrijd

thuis
26%
gelijk
46%
uit
28%

Beide teams scoren

Ja
75%
Nee
25%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
43%
Nee
57%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post