Spanje Costa Rica voorbeschouwing
Home » Blog » Spanje Costa Rica voorbeschouwing

Spanje Costa Rica voorbeschouwing

esp

Spanje

23-11-2022

17:00
Costa Rica wk

Costa Rica

Voor zover er dit WK gesproken mag worden van een groep des doods, dan zou Spanje zich daarin bevinden. De Spanjaarden nemen het onder andere op tegen Duitsland, Japan en zwakke broeder Costa Rica. Op voorhand lijken Spanje en Duitsland uit te gaan maken wie er met de groepswinst vandoor gaat.

Spanje neemt het in zijn eerste wedstrijd op tegen Costa Rica. Op papier een makkelijk begin voor de ploeg van Luis Enrique. Echter, de Costaricanen blijken een taaie ploeg gezien hun resultaten in de kwalificatie. In zeven van de laatste elf wedstrijden hielden ze de nul. Weet Spanje hun verdediging te breken? Weet Costa Rica te verrassen door niet te verliezen, dan kun je bij BetCity 3.90x je inzet winnen.

Spanje won in de voorbereiding op het WK drie van zijn laatste vijf wedstrijden. Daarin maakten ze in totaal acht doelpunten. Wint Spanje opnieuw en scoort het meer dan 2,5 doelpunten, dan kun je bij BetCity 2.40x je inzet terug verdienen.

Costa Rica weet het net ook makkelijk te vinden. De Midden-Amerikanen negen keer in hun laatste vijf wedstrijden. Mocht Spanje de wedstrijd winnen, maar scoort Costa Rica ten minste één keer, pak dan bij BetCity 3,85x je inzet.

 

Voorspellingen Intikkertje spelers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

2 : 0
29%
3 : 0
19%
3 : 1
13%

Winnaar wedstrijd

thuis
94%
gelijk
5%
uit
1%

Beide teams scoren

Ja
37%
Nee
63%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
62%
Nee
38%

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post