Zet in op het EK en WIN

€50 OM TE WEDDEN OP HET EK

Krijg €50 aan free bets wanneer je €5 stort en wedt bij BetMGM, de nieuwste bookmaker in Nederland. Zet bijvoorbeeld in op ‘Nederland wint het EK' en je wint 15x je inzet.

bookmakers ek 2024

Bekijk alle legale EK bookmakers en profiteer van hoge bonussen en free bets.

EK POULE PRIJZEN

Pooltje invullen, wedstrijdjes kijken. Lekker man! Nederland kent zogenaamd 17 miljoen bondscoaches, maar er is er natuurlijk maar één de beste, en dat ben jij!

Hoofdprijs: voetbalreis

Als winnaar van de EK poule vlieg jij samen met je voetbalmaatje naar een wedstrijd van een club naar keuze. Ga je naar Barcelona, City of...? Kies je voetbalreis uit t.w.v. € 1.000.

matt sleeps

2e prijs: Matt Sleeps matras

Na een maandje EK stress en spanning ben je natuurlijk toe aan een welverdiende nachtrust. Daarom win jij het best beoordeelde matras van Nederland.

Jij mag voor €1000 besteden aan een Matt Sleeps boxspring en/of matras. Slaap lekker!

bol cadeaukaart

3e prijs: Bol.com €300

Omdat wij niet weten wat jij graag wilt winnen, geven we een bon weg van bol.com. Jij blij, wij blij. Zoek het zelf lekker uit!

horloge

4e prijs: klokkie €200

Zoek een horloge uit die helemaal bij jouw stijl past. Die van een echte voetbalkenner, een echte winnaar die weet hoe de ballen rollen.

airpods

5e prijs: APPLE AirPods Pro

Geluid om je oren bij af te likken. Je wint Apple AirPods Pro 2 t.w.v. 110 euro. Draadloos. Moeiteloos. Weergaloos. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL