psv wedden
Home » Blog » Verslaat PSV Bodo/Glimt in Europa League?

Verslaat PSV Bodo/Glimt in Europa League?

In aanloop naar het eerste duel in de Europa League gaat het PSV nog niet echt voor de wind. De Eindhovenaren werden door Rangers uit de Champions League geknikkerd en als klap op de vuurpijl werd er afgelopen weekend van FC Twente verloren. Toch moet PSV zich zien te herpakken, want het duel met Bodo/Glimt zal niet gemakkelijk worden.

Doelpuntrijke wedstrijden

PSV was aan het begin van het seizoen goed op dreef. Na de winst op Ajax in de Johan Cruijff Schaal volgde onder andere ruime zeges op FC Emmen, Go Ahead Eagles en Excelsior. De wedstrijden van PSV zijn over het algemeen zeer doelpuntrijk met maar liefst 50 goals in de laatste 10 wedstrijden, waarvan 32 voor de Eindhovenaren.

PSV scoort meer dan 3,5 doelpunten @2.30

Overigens zijn er ook leuke odds voor een voorspelling dat beide teams scoren. Gezien de hoeveelheid tegengoals dat PSV de afgelopen tijd om de oren heeft gehad, is dit een zeer voor de hand liggende weddenschap.

Beide teams scoren @1.73

De wedstrijden van PSV zijn over het algemeen zeer doelpuntrijk met maar liefst 50 goals in de laatste 10 wedstrijden. In de laatste 10 wedstrijden van Bodo Glimt vielen 39 doelpunten. Een doelpuntrijke confrontatie tussen de 2 is dus zeer waarschijnlijk.

Meer dan 4.5 goals in de wedstrijd @4.10

Bodo heeft een doelpuntenmachine

Bodo/Glimt beleefde afgelopen weekend tegen Molde een slechte generale competitie en verloor met maar liefst 4-1. Toch moet de Noorse ploeg niet onderschat worden. Er is veel scorend vermogen aanwezig, voornamelijk in de vorm van Pellegrino Amahi. De 32-jarige Noor maakte dit seizoen in 19 wedstrijden al 19 goals.

Pellegrino Amahi to score @3.75

Maakt Xavi Simons een intikkertje?

Wij denken dat het intikkertje van deze wedstrijd gemaakt wordt door PSV’er Xavi Simons. Als hij van binnen het 5-metergebied scoort krijg je bij BetCity odds van! Zeker het proberen waard!

Pak 50x je inzet op winst van PSV!

Als je je als nieuwe speler registreert bij BetCity kun je gebruikmaken van de gigantische Odds Boost op de wedstrijd van PSV. Een overwinning van de Eindhovenaren levert je dan 50 keer je inzet op!

Voetbal Voorbeschouwingen

Lees ook deze laatste voetbal voorbeschouwingen.

VoorbeschouwingVoorbeschouwing Competities
Voorbeschouwingen Eredivisie

Voorbeschouwing Eredivisie

Lees de Eredivisie voorbeschouwingen met het laatste nieuws over de wedstrijden en tips voor je weddenschappen....
Voorbeschouwing WKWK 2022
wie wordt topscorer wk

Topscorer WK 2022 in Qatar

We hebben een analyse gemaakt. Wie wordt topscorer op het WK 2022 in Qatar? Wordt het Mbappé, Messi, Kane of misschien wel onze eigen...
Voorbeschouwing WKWK 2022
wie wint het wk voetbal

Wie zijn de WK favorieten?

Dit zijn de grote favorieten om het WK voetbal in Qatar te winnen. Deze landen maken het meeste kans, handige info voor je wk...
Voorbeschouwing WK
Voorbeschouwing WK 2022

Voorbeschouwing WK voetbal 2022 in Qatar

Voorbeschouwing WK op de wedstrijden, analyse van de landen, wie zijn de favorieten en wie wordt de topscorer. Complete WK beschouwingen....
Voorbeschouwing WKWK 2022
voorspelling eindstand wk groepen

WK poule voorspelling tips

WK poule tips zoals voorspelling van de eindstanden van de WK groepen bij het WK in Qatar. Handige informatie om je WK pooltje in...
Rate this post