Login
psv wedden
Home » Blog » Voorbeschouwing » Verslaat PSV Bodo/Glimt in Europa League?

Verslaat PSV Bodo/Glimt in Europa League?

In aanloop naar het eerste duel in de Europa League gaat het PSV nog niet echt voor de wind. De Eindhovenaren werden door Rangers uit de Champions League geknikkerd en als klap op de vuurpijl werd er afgelopen weekend van FC Twente verloren. Toch moet PSV zich zien te herpakken, want het duel met Bodo/Glimt zal niet gemakkelijk worden.

Doelpuntrijke wedstrijden

PSV was aan het begin van het seizoen goed op dreef. Na de winst op Ajax in de Johan Cruijff Schaal volgde onder andere ruime zeges op FC Emmen, Go Ahead Eagles en Excelsior. De wedstrijden van PSV zijn over het algemeen zeer doelpuntrijk met maar liefst 50 goals in de laatste 10 wedstrijden, waarvan 32 voor de Eindhovenaren.

PSV scoort meer dan 3,5 doelpunten @2.30

Overigens zijn er ook leuke odds voor een voorspelling dat beide teams scoren. Gezien de hoeveelheid tegengoals dat PSV de afgelopen tijd om de oren heeft gehad, is dit een zeer voor de hand liggende weddenschap.

Beide teams scoren @1.73

De wedstrijden van PSV zijn over het algemeen zeer doelpuntrijk met maar liefst 50 goals in de laatste 10 wedstrijden. In de laatste 10 wedstrijden van Bodo Glimt vielen 39 doelpunten. Een doelpuntrijke confrontatie tussen de 2 is dus zeer waarschijnlijk.

Meer dan 4.5 goals in de wedstrijd @4.10

Bodo heeft een doelpuntenmachine

Bodo/Glimt beleefde afgelopen weekend tegen Molde een slechte generale competitie en verloor met maar liefst 4-1. Toch moet de Noorse ploeg niet onderschat worden. Er is veel scorend vermogen aanwezig, voornamelijk in de vorm van Pellegrino Amahi. De 32-jarige Noor maakte dit seizoen in 19 wedstrijden al 19 goals.

Pellegrino Amahi to score @3.75

Maakt Xavi Simons een intikkertje?

Wij denken dat het intikkertje van deze wedstrijd gemaakt wordt door PSV’er Xavi Simons. Als hij van binnen het 5-metergebied scoort krijg je bij BetCity odds van! Zeker het proberen waard!

Pak 50x je inzet op winst van PSV!

Als je je als nieuwe speler registreert bij BetCity kun je gebruikmaken van de gigantische Odds Boost op de wedstrijd van PSV. Een overwinning van de Eindhovenaren levert je dan 50 keer je inzet op!

Voetbal Voorbeschouwingen

Lees ook deze laatste voetbal voorbeschouwingen.

Nations LeagueVoorbeschouwing
Nations League voorbeschouwing

Voorbeschouwingen Nations League

Lees onze Nations League voorbeschouwingen van de belangrijkste wedstrijden in dit landentoernooi. Waar ga jij op wedden bij komende Nations League wedstrijden?...
Europa LeagueVoorbeschouwing
psv wedden

Verslaat PSV Bodo/Glimt in Europa League?

De Eindhovenaren werden door Rangers uit de Champions League geknikkerd en als klap op de vuurpijl werd er afgelopen weekend van FC Twente verloren....
Champions LeagueVoorbeschouwing
champions league speelronde 1

Voorbeschouwingen Champions League ronde 1

Eindelijk gaat de Champions League van start. Er staat een aantal mooie wedstrijden op het programma. We nemen ze kort met je door...
Rate this post