voetbalpool


voetbalpool

Op onze website intikkertje.nl organiseren we een Eredivisie voetbalpool, een Champions League voetbalpool en een UEFA League voetbalpool. Het leuke is dat je ook eenvoudig een eigen vrienden voetbalpool kunt maken. Deelname is gratis en je kunt direct beginnen met je voorspellen.

AANMELDEN VOETBALPOOL

 

voetbalpool uitleg

Een voetbalpool is een spel waarbij je met meerdere mensen deelneemt en de uitslagen van de wedstrijden voorspelt. Daarbij zijn punten te verdienen. Voetbalpoules zijn populair omdat mensen niet alleen liefhebber zijn van voetbal maar het ook leuk vinden om de uitslag te voorspellen. Veel mensen denken veel verstand te hebben van voetbal een een voetbalpool is uitermate geschikt om je kennis van voetbal te tonen.

De bedoeling is dus dat je de uitslagen van de wedstrijden zo goed mogelijk voorspelt. Zo krijg je bij een perfecte voorspelling 10 punten en als je het bijna goed hebt krijg je ook nog een aantal punten. Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt

In de voetbalpool ranglijst kun je kijken hoe hoog je staat ten opzichte van andere deelnemers. Op de pagina waar je je voorspellingen invult staat bij elke wedstrijd een button 'tip' (zie plaatje hieronder). Als je hier met je muis overheen gaat dan verschijnen de statistieken van alle deelnemers en kun je dus zien wat de meeste mensen hebben voorspelt in de voetbalpool.

Als je bent ingelogd kun je eenvoudig een eigen vrienden voetbalpool aanmaken. Je verzint een leuke naam voor je voetbalpool en daarna kun je via onze site je vrienden, familie en collega's uitnodigen. De punten van jou en je vrienden worden uiteraard bijgehouden in je eigen vrienden voetbalpool ranglijst.

voetbalpool prijzen

Wist je dat je hele mooie prijzen kunt winnen als je hoog eindigd in de ranglijst? We zoeken altijd naar de leukste prijzen zoals een complete voetbalreis voor 2 personen naar FC Barcelona. Deze reis is te winnen als je meedoet aan onze wk voetbalpool. En in onze Eredivisie pool zijn ook vette prijzen te winnen. Vaak struinen we het internet af op zoek naar leuke prijzen zoals bijvoorbeeld op de website van Fonq. Je moet overigens wel voldoen aan de voorwaarden om kans te maken op de prijzen.

Hieronder zie je een voorbeeld (screenshot) van hoe onze voetbalpoule eruitziet als je bent ingelogd. We hopen dat je enthousiast bent geworden en mee wil doen! Succes met het invullen van je voetbal voorspellingen! Aanmelden voetbalpool.