Eredivisie voetbalpoule


Doe mee met de Eredivisie voetbalpoule 2019-2020. Voorspel de uitslagen van de wedstrijden uit de Eredivisie en haal zoveel mogelijk punten. Ben jij de voetbalkenner van Nederland en win jij de voetbalreis naar FC Barcelona? Meld je nu gratis aan.

 

AANMELDEN VOETBALPOULE


Eredivisie voetbalpoule

In onze Eredivisie voetbalpoule voorspel je elke week de uitslagen van de negen Eredivisie wedstrijden. Heb je de uitslag helemaal goed, dan verdien je 10 punten. Je ontvangt ook nog punten als je de uitslag bijna goed hebt. In theorie kun je dus wekelijks 90 punten halen. Maar dat is in de 12 jaar dat wij een Eredivisie voetbalpoule organiseren nog nooit gelukt.  Meld je nu hier gratis aan voor onze voetbalpoule.

voetbalpoule

Voetbalpoule tips

Bij sommige wedstrijden is het best moeilijk om in te schatten wie de wedstrijd zal gaan winnen. Daarom hebben we een knop ‘tips’ gemaakt. Door op ‘tips’ te klikken (niet beschikbaar via mobiel) kun je zien wat de meeste deelnemers aan de voetbalpoule als uitslag verwachten. En je kunt zien wie de favoriet is bij de bookmakers om de wedstrijd te winnen. Deze informatie is handig om je voorspelling op te baseren.

Zeker aan het begin van de competitie is het moeilijk in te schatten hoe de clubs er voor staan. Spelers hebben de clubs verlaten en weer nieuwe spelers aangetrokken. Ook deze informatie is handig om je voorspellingen (zeker aan het begin van de competitie) op te baseren. Lees meer over de Eredivisie transfers 2019/2020.

 

Ranglijst en punten

Uiteraard is het de bedoeling zo hoog mogelijk te eindigen in de totale ranglijst. De eerste drie speelronden van de Eredivisie zijn zogenaamde ‘oefenrondes’. De punten van deze rondes tellen niet mee voor de ranglijst. Vanaf ronde vier tellen je punten mee voor de ranglijst en de prijzen. De reden dat de eerste drie speelrondes niet meetellen is omdat er nog veel mensen op vakantie zijn aan het begin van de start van de Eredivisie. Op deze manier geven we deze mensen ook nog de kans om deel te nemen aan de Eredivisie voetbalpoule zonder puntverlies te lijden. Bekijk hier de spelregels van de voetbalpoule.

Hieronder geven we aan op welke manier er punten te verdienen zijn met de voetbalpoule:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

 

voetbalpoule

Voetbalpoule maken

Het is ook mogelijk een eigen poule te maken en hierin je vrienden uit te nodigen. Dit is handig, want dan heb je in een overzicht een ranglijst van alleen de deelnemers aan jouw poule. Uiteraard speel je ook gewoon mee in de algemene (totale) ranglijst. En voetbalpoule maken is heel eenvoudig. Lees hier meer over een voetbalpoule maken.

 

Vergeten te voorspellen

Uiteraard is het niet goed voor je puntenaantal als je vergeet een week je voorspellingen in te vullen. Daarom mailen we je elke week om je te helpen herinneren om de voetbalpoule in te vullen. Daarnaast adviseren we je om altijd even de volgende week ook alvast in te vullen. Je hebt zelfs mensen die in een keer alle 34 speelronden allemaal invullen. Maar dat lijkt ons een beetje te veel van het goede!