voetbalpoules


Ben je op zoek naar voetbalpoules? Stop dan maar met zoeken, want bij ons kun je de leukste gratis voetbalpoules spelen. Wij organiseren heel veel soorten voetbalpoules zoals een Eredivisie voetbalpoule, WK en EK voetbalpoule, een Champions League en UEFA League poule. Wil je meedoen aan een van onze gratis voetbalpoules maak dan hieronder je keuze.

Voetbalpoules overzicht

Aanmelden duurt 1 minuut en je kunt direct gaan voorspellen. Ik wil me nu gratis aanmelden voor de volgende voetbalpoule:
Eredivisie poule*
WK poule
EK poule

* via deze link kun je je ook aanmelden voor de Champions League enUEFA League poule.

 

voetbalpoules


Eredivisie voetbalpoules

Onze Eredivisie voetbalpoule telt duizenden deelnemers. Allemaal voetbalfans uit Nederland die het leuk vinden om de wedstrijden van de Eredivisie te voorspellen. Ongeveer 75% van de deelnemers zijn mannen. We organiseren al bijna 15 jaar de Eredivisie voetbalpoule en de deelname is gratis. Voor een perfect voorspelde uitslag van een Eredivisie wedstrijd verdien je 10 punten. Heb je de uitslag niet goed, maar zit je er wel dichtbij, dan krijg je nog wel een aantal punten als beloning. Elke competitie ronde in de Eredivisie bestaat uit negen wedstrijden. Je kunt dus maximaal 90 punten in een speelronde behalen. Dit is echter in de historie van ons bestaan door nog geen enkele deelnemer behaald. Het is gewoon onmogelijk om negen wedstrijden perfect te voorspellen. Het is eigenlijk al heel knap als je in een speelronde drie wedstrijden helemaal goed voorspelt.

Elke week voorspel je de wedstrijden die die week gespeeld gaan worden. We sturen je ook even een mailtje mocht je voor aanvang van de speelronde vergeten zijn om te voorspellen. Wil je geen herinneringsmail ontvangen dan kun je dat in je profiel aangeven. Overigens adviseren we je om nadat je je voorspellingen hebt gedaan ook even de wedstrijden van de komende speelronde ook in te vullen. Zo voorkom je dat je een keer vergeet om een speelronde in te vullen. Ook geven we je tips bij elke wedstrijd en daarover lees je meer hieronder.

voetbalpoules

Voetbalpoule tips

Omdat het soms, zeker aan het begin van het seizoen, moeilijk is om te weten welke clubs er goed zijn en welke niet is het best moeilijk om een uitslag te voorspellen. Daarom staat er bij elke wedstrijd 'tips'. Als je hier met je muis overheen gaat krijg je zowel de quoteringen als de voorspellingen in percentages van de andere deelnemers te zien. Je ziet dan bijvoorbeeld dat 40% denkt dat de uitslag 2-1 wordt. Hier kun je dus je voorspelling op baseren, ook als je dus totaal geen idee hebt wie de wedstrijd zal gaan winnen.

Quoteringen uitleg

Ook zie je bij elke wedstrijd de quoteringen van een bookmaker. Bij een bookmaker kun je online wedden op voetbal en andere sporten. De quoteringen zijn de getallen die horen bij een overwinning van een team of een gelijkspel. We leggen je even uit wat de quoteringen zijn aan de hand van de wedstrijd PSV-Willem II. Je hoeft geen voetbalkenner te zijn om te weten dat PSV de grootste kans heeft om te winnen. Er moet haast een wonder gebeuren wil Willem II winnen van PSV uit. Daarom zal de quotering van PSV laag zijn, iets van 1,20 en van Willem II iets van 15. Dat getal houdt in dat je, wanneer je op PSV bijvoorbeeld 10 euro zet je 10 euro x 1,20 = 2 euro wint. Zet je 10 euro op Willem II en Willem II wint, dan win je 10 euro x 15 (min je 10 euro inleg) = 140 euro.

Goed, je ziet dus de quoteringen bij 'tips' staan. Dit geeft je ook een indicatie over de winkansen van de teams. Hoe lager het getal van de quotering is, des te hoger de kans is dat dat team zal winnen.

Prijzen winnen

Bij onze Eredivisie voetbalpoule zijn elk jaar weer hele mooie prijzen te winnen. We zoeken uiteraard prijzen uit waarvan we denken dat jullie die als voetballiefhebbers kunnen waarderen. Mocht je suggesties hebben voor leuke prijzen voor onze voetbalpoules mail ons dan gerust! Vaak geven we mooie voetbalreis weg naar FC Barcelona of Real Madrid. Wil je de prijzen bekijken van de huidige Eredivisie voetbalpoule bezoek dan onze prijzen pagina.

Vrienden voetbalpoule

Veel mensen vinden het leuk om een eigen vrienden poule te maken. En dat is dan ook mogelijk bij ons. Eigenlijk is het heel eenvoudig om je eigen poule te maken. Je verzint een leuke naam voor je poule en vervolgens vul je de namen en e-mails in van je vrienden. Ons systeem verstuurt dan een uitnodiging naar je vrienden. Op de site bij 'poules' kun je precies zien wie je hebt uitgenodigd en wie van je vrienden er al wel en niet zijn ingegaan op je uitnodiging. Mocht een vriend zich nou niet aanmelden voor jouw eigen poule dan adviseren we je je om even zelf een persoonlijke mail te sturen naar je vriend om mee te doen.

Het leuke van een eigen vriendenpoule is dat je in een overzicht de ranglijst ziet waarin alleen je vrienden staan. Meestal doen er duizenden mensen mee aan onze voetbalpoule en dan ga je niet de hele lijst door om te kijken waar je vrienden staan. Met een eigen pooltje is dat niet nodig.

 

AANMELDEN VOETBALPOULE