champions league speelronde 1
Home » Blog » Voorbeschouwingen Champions League ronde 1

Voorbeschouwingen Champions League ronde 1

Woensdag staan er weer 8 wedstrijden op het programma in de Champions League. Hoe doet het kwakkelende Liverpool het tegen Napoli? En kan Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt direct indruk maken tegen Sporting Lissabon?

Napoli – Liverpool

Dat het niet zo goed gaat met Liverpool, is voor niemand écht nieuws. Na zes wedstrijden staat de ploeg van Virgil van Dijk op de 7e plek en kreeg het gemiddeld één goal per wedstrijd om de oren. Het duel tegen Napoli is dan ook een flinke uitdaging.

De Italiaanse club versloeg afgelopen weekend nog Lazio met 2-1 en scoort er flink op los (12 goals in 5 wedstrijden).

Napoli scoort minstens twee doelpunten @2.60

FC Barcelona – Viktoria Plzen

Ondanks de onrustige transferperiode die Barcelona achter de rug heeft, doet de club prima zaken op voetballend gebied. De Catalanen staan na vier wedstrijden op de tweede plek in La Liga en verloren enkel punten tegen Rayo Vallecano (0-0).

Redder in nood is de deze zomer aangetrokken superspits Robert Lewandowski, die uitgeroepen werd tot de beste voetballer ter wereld. In de laatste drie duels scoorde hij maar liefst vijf doelpunten. Tegen het nietige Plzen zou hij er toch met gemak twee in moeten schieten?

Lewandowski scoort minstens 2 keer @2.25

Tegenstander Viktoria Plzen is zonder twijfel een enorme underdog en moet oppassen dat het geen monsterscore om de oren krijgt.

Atletico Madrid – FC Porto

In Madrid staan woensdag twee stugge ploegen tegenover elkaar. Er wordt van beide kanten met keiharde discipline verdedigt en voorin wordt vaak niet veel gecreëerd. De teams stonden acht keer eerder tegen elkaar, waarbij ze beiden gemiddeld tot 1.1 doelpunt per wedstrijd kwamen.

Met een 1-1 gelijkspel pak je 6.50 keer je inzet

Inter Milan – Bayern München

Bayern München verkeert in een uitstekende vorm, daar waar Inter het iets moeilijker heeft. Vooral de nederlaag tegen rivaal AC Milan afgelopen weekend heeft vast flinke impact gehad. Wedstrijden die beide teams spelen zijn veelal doelpuntrijk. Er worden gemiddeld bijna 4 goals per wedstrijd gescoord, als we naar de laatste 5 duels kijken. Wordt deze wedstrijd tussen twee klassieke clubs een doelpuntenfestijn? Wij denken van wel.

Over 3,5 goals @2.20

Sporting Lissabon – Eintracht Frankfurt

Vorig seizoen won Eintracht Frankfurt de Europa League en nu mag het op het hoofdpodium van Europa laten zien of dat niveau ook haalbaar is. Sporting Lissabon kreeg in de laatste vijf wedstrijden net zoveel goals tegen als dat het maakte (8 om 8) en lijkt lichtelijk de underdog te zijn.

Beide teams scoren én Eintracht Frankfurt wint @3.85

Rate this post