voorbeschouwingen conference league
Home » Blog » Voorbeschouwingen Conference League ronde 1

Voorbeschouwingen Conference League ronde 1

Donderdag begint de groepsfase van de Conference League weer. Het is het tweede seizoen dat dit toernooi door de UEFA wordt georganiseerd. Ondanks het feit dat er soms gekscherend naar de Conference League wordt gekeken, zijn er zeker interessante teams en wedstrijden te vinden. Wij lichten er een paar voor je uit!

Anderlecht – Silkeborg

Het gaat niet goed met Anderlecht. In de Belgische competitie staat de club, die nationaal toch een grote naam is, na 7 wedstrijden op de 8e plek. De dramatische start van het seizoen wordt gekenmerkt door drie verliespartijen, maar verrassend genoeg is het doelsaldo van Anderlecht wel goed, met 11 om 7.

Wedstrijden waar Anderlecht niet scoort, zijn dan ook zeldzaam. Het Deense Silkeborg weet het net ook aardig te vinden. In 8 competitieduels maakte het team 13 goals.

Beide teams scoren @1.72

Basel – Pyunik Yerevan

In de eigen competitie gaat het Basel nog niet echt voor de wind. Met een 8e plek, terwijl er slechts 10 teams actief zijn, kun je stellen dat het seizoen tot nu toe een grote teleurstelling is. Toch zijn de verwachtingen dat het Armeense Pyunik echt een flinke maat te klein zal zijn voor het Zwitserse Basel.

De competities zijn natuurlijk van een heel ander niveau en dat zal waarschijnlijk deze wedstrijd ook duidelijk worden.

Over 3,5 goals Basel @2.95

West Ham – FCSB

Het is tot nu toe nog niet echt het seizoen van West Ham United. Na 6 duels in de Premier League werd er pas één keer gewonnen. Het zal dan ook zeker uitkijken naar de confrontatie met FCSB (voorheen Steaua Boekarest) uit Roemenië, dat gezien wordt als enorme underdog.

Het gevaar van dit niveauverschil is natuurlijk onderschatting. Als West Ham niet oppast, kan het natuurlijk zomaar een slippertje maken.

Risicobetje: FCSB to win @13.00

Rate this post