Voorbeschouwing WK 2022
Home » Blog » Wales Engeland voorbeschouwing

Wales Engeland voorbeschouwing

Wales wk

Wales

29-11-2022

20:00
eng

Engeland

Zowel Engeland als Wales deden geen goede zaken in hun tweede duel op dit WK. Wales verloor op de absolute valreep van Iran en Engeland kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen de Verenigde Staten. Engeland heeft genoeg aan een gelijkspel voor de volgende ronde, terwijl Wales moet winnen en moet hopen dat Iran gelijkspeelt.

Engeland heeft een uitstekend track record tegen Wales. De laatste zes ontmoetingen tussen beide buren wist Engeland telkens te winnen. Wales wist zelfs maar één enkel doelpunt te maken. Wint Engeland weer en houdt het de nul, dan kun je bij BetCity 2.15x je inzet pakken.

In hun eerste wedstrijd haalde Engeland hard uit tegen Iran. Er vielen maar liefst acht goals die wedstrijd. Wales kreeg de goals vooral tegen in hun ontmoeting tegen Iran. Vallen er tussen Engeland en Wales minstens 2,5 goals dan kun je bij BetCity 1.79x je inzet winnen.

Met Harry Kane in de gelederen heeft Engeland een spits die altijd op scherp staat. De aanvaller van Tottenham is slechts twee goals verwijderd van de titel topscorer aller tijden. Weet hij tegen Wales de weg naar de goal te vinden dan kun je bij BetCity 2.18x je inzet terug verdienen.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 2
28%
1 : 3
18%
0 : 2
17%

Winnaar wedstrijd

thuis
4%
gelijk
15%
uit
81%

Beide teams scoren

Ja
69%
Nee
31%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
66%
Nee
34%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post