EREDIVISIE POULE PRIJZEN


Bekijk hieronder de Intikkertje Eredivisie voetbalpoule prijzen. Speelronde één en twee zijn 'opwarmrondes' en tellen niet mee voor de ranglijst. Vanaf speelronde drie (vrijdag 16 augustus 2019) gaat de ranglijst van start en spelen we voor de onderstaande prijzen. De weekwinnaars van speelronde 1 en 2 winnen een Staatslot.

Alleen deelnemers die lid zijn van onze partnermail maken kans op het winnen van de prijzen.
 

PRIJZEN

voetbalpoule prijs

1E PRIJS

VOETBALREIS


Win jij de Intikkertje Eredivisie voetbalpoule (en ben je lid van onze partnermail) dan win je een voetbalreis naar FC Barcelona of een van je andere favoriete Europese teams. De reis is voor twee personen en is inclusief vliegreis en hotel t.w.v. €500.

voetbalpoule prijs

2E PRIJS

CADEAUBON €200


Als beloning voor je tweede plek in de voetbalpoule mag jij voor €200 shoppen bij Bol.com. En bij Bol kun je zo'n beetje alles kopen wat je maar kunt bedenken dus weten we zeker dat je 100% blij zult zijn met je welverdiende prijs!

voetbalpoule prijs

3E PRIJS

CADEAUBON €150


Een derde plek in de Eredivisie poule wordt beloond met cadeaubon van €150 van Coolblue. Dus kies je eigen cadeau bij de coolste webshop van Nederland.

4E PRIJS

HORLOGE


Je mag een horloge uitzoeken t.w.v. €100 bij online shop Reclaimed. Maak je keuze uit de grote collectie dames en heren horloges. Bij reclaimed vind je horloges van de bekende fashionmerken.


voetbalpoule-horloge

5E PRIJS

VOETBALSHIRT


Een vijfde plek levert je een uit- of thuis tenue op van je favoriete Eredivisie team.