Login

WK nieuws

Het WK 2022 in Qatar start op 21 november 2022. Lees hieronder het belangrijkste WK nieuws op weg naar het WK voetbal. Naast Nederlands Elftal nieuws bespreken we hier ook de kansen van de deelnemende landen. Zo houden we WK voorbeschouwingen en bespreken we wie de favorieten landen bij de bookmakers.

voetbal nieuwsWK 2022
edgar davids Nederlands Elftal

Edgar Davids assistent-bondscoach Oranje

Edgar Davids is toegevoegd aan de staf van het Nederlands Elftal. De staf bestaat nu uit Louis van Gaal, assistent Danny Blind, keeperstrainer Frans...
voetbal nieuwsWK 2022
effectieve tijd voetbal

Zuivere speeltijd op WK 2022?

Wist je dat er maar 60% van de speeltijd in de Eredivisie gevoetbald wordt. Lees alles over effectieve speeltijd in het voetbal....

Gratis WK poule

Speel mee met onze gratis WK poule. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden zo goed mogelijk. Je kunt ook een eigen poule maken en vrienden, familie en collega’s uitnodigen. Wist je dat er vorige editie ruim 100.000 voetbalfans meededen aan onze WK poule?

WK nieuws

WK Qatar

Het wk voetbal vindt plaats van 21 november tot 18 december 2022. In totaal doen er 32 landen mee die strijden om de WK titel. Lees alles over het WK op onze WK 2022 Qatar pagina.

WK speelschema

Benieuwd naar de speeldata, de tijden en de tegenstanders van het Nederlands elftal en alle andere deelnemende landen aan het WK 2022? Bekijk het WK speelschema.

WK stadions

Er is een aantal WK stadions gebouwd in Qatar. De problemen met slachtoffers bij de bouw zijn je vast niet ontgaan. Bekijk de WK stadions.

WK voetbal nieuws

Op deze pagina lees je het belangrijkste WK nieuws m.b.t. het WK voetbal in Qatar. Uiteraard vind je hier ook het Nederlands Elftal nieuws en Oranje nieuws. Zo volgen we de verrichtingen van de Nederlandse selectie en de deelnemende landen aan het WK op de voet.

Rate this page