WK pool 2018


Doe mee met de WK pool 2018 die we organiseren op onze speciale wk voetbalpoule website. en win mooie prijzen zoals een complete voetbalreis voor twee personen naar FC Barcelona. Je kunt ook een eigen vrienden pool maken als je dat wilt. Veel succes!

AANMELDEN WK POOL 2018

 

wk pool 2018

WK 2018 pool informatie

Maak het kijken van de wk wedstrijden nog spannender door mee te doen aan onze WK pool. We leggen je hieronder uit hoe onze WK pool werkt. 

Nadat je je hebt aangemeld kun je starten met het invullen van onze WK pool 2018. De bedoeling is dat je de uitslagen van de WK wedstrijden zo perfect mogelijk voorspelt. Hoe beter je voorspelt, des te meer punten kun je behalen. Voor elke WK wedstrijd kun je maximaal 10 punten behalen. Je wordt ook nog beloond met wat punten als je de voorspelling bijna goed hebt. Uiteraard kun je in de ranglijst bekijken hoe hoog je staat in de WK pool.

Voor aanvang van het WK voetbal in Rusland vul je je voorspellingen van de wedstrijden in. Dat zijn alle wedstrijden die op dat moment bekend zijn. Uiteraard zijn de wedstrijden na de groepsfase nog niet bekend. Deze vul je dus in een later stadium pas in.

Op basis van je voorspellingen van de wedstrijden in de groepsfase eindigt elke land op nummer 1, 2, 3 of 4 in de poule. Voor elk land dat inderdaad op de plek eindigt volgens jouw voorspellingen verdien je 5 punten. Er doen 32 landen mee dus er zijn maar liefst 160 punten te verdienen met de landen voorspellingen.

Ook zijn er punten te verdienen wanneer je de landen goed voorspelt die naar de kwart finale, halve finale en de finale gaan. En uiteraard zijn er de meeste punten te verdienen wanneer je de winnaar van het WK juist hebt voorspel.

WK pool maken

Als je wilt kun je ook een eigen wk pool maken. Deze kun je na inloggen op onze website maken door te klikken op 'poules'. Vervolgens verzin je een leuke naam voor jouw eigen pool en daarna kun je je vrienden, familie en collega's uitnodigen. Je vult op onze website de namen en e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen. Wij nodigen deze mensen direct uit om mee te doen. Wanneer de door jou uitgenodigde spelers mee doen, dan zullen ze automatisch meedoen in jouw eigen WK pool. Tijdens het WK voetbal is er een ranglijst waarin je de ranglijst kunt bekijken van al jouw vrienden.


Word ook lid van onze Facebook pagina zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws over onze WK pool 2018.

 

wk pool 2018