Zwitserland Kameroen voorbeschouwing
Home » Blog » Zwitserland Kameroen voorbeschouwing

Zwitserland Kameroen voorbeschouwing

Zwitserland wk

Zwitserland

24-11-2022

11:00
Kameroen wk

Kameroen

Zwitserland speelt zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Kameroen. Groep G wordt verder aangevuld door Servië en topfavoriet Brazilië. De Zwitsers zullen zich richten op de tweede plek achter Brazilië. Hiervoor zal op z’n minst van zwakke broeder Kameroen gewonnen moeten worden.

De ploeg Manchester CIty verdediger Manuel Akanji liet uitstekende resultaten zien naar aanloop van het WK. Zo werd er onder andere gewonnen van Spanje en Portugal. Weet Zwitserland het duidelijk minder sterke Kameroen te verslaan, dan kun je bij BetCity 1.72x je inzet terug verdienen.

Achterin zijn beide ploegen kwetsbaar. Zwitserland wist in twee van zijn laatste drie duels de nul niet te houden. Voor Kameroen was dit het geval in drie van de laatste vier duels. Krijgen beide ploegen weer een doelpunt tegen in hun onderlinge wedstrijd, dan kun je bij BetCity 2.23x je inzet winnen.

Eén van de toppers van Zwitserland is oud-Liverpool speler Xherdan Shaqiri. De buitenspeler gaf al 30 assists voor het nationale elftal. Lukt hem dat tegen Kameroen weer dan kun je bij BetCity 5.00x je inzet pakken.

Voorspellingen Intikkertje deelnemers

Voorspellingen deelnemers site

Top 3 Meest voorspelde uitslagen

1 : 1
26%
2 : 1
18%
1 : 0
15%

Winnaar wedstrijd

thuis
47%
gelijk
38%
uit
15%

Beide teams scoren

Ja
64%
Nee
36%

meer dan 2.5 doelpunt

Ja
40%
Nee
60%

Statistieken op basis van deelnemers aan Intikkertje voetbalpoules.

LEGALE BOOKMAKERS
wedden? ontvang bonus

Rate this post