ajax kampioen bookmakers
Home » Blog » Ajax kampioen 2023/24 volgens bookmakers

Ajax kampioen 2023/24 volgens bookmakers

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie? Het antwoord is simpel: Ajax wordt kampioen van de Eredivisie 2023/24. Tenminste, dat voorspelden de bookmakers aan het begin van het seizoen. Inmiddels staat onderaan en is de vraag: Gaat Ajax degraderen?

Ook vorig jaar was Ajax de grote favoriet om kampioen te worden, maar de bookmakers zaten daar achteraf gezien flink naast! Ook dit seizoen voldoen de Amsterdammers niet aan de verwachtingen van de bookies.

Onderstaande is geschreven voor aanvang van het huidige seizoen.

Bookmakers: Ajax kampioen

Je ziet aan onderstaande odds dat alle bookmakers het er over eens zijn dat Ajax kampioen gaat worden. Wil je hier geld op inzetten, dan kun je dat het best bij Unibet of Jacks doen. Daar krijg je de hoogste odds voor ‘Ajax kampioen'. Inzetten op de landstitel voor Feyenoord kun je dan weer beter doen bij Bet365 of Toto.

De bookmakers zijn er niet uit wie er tweede gaat worden. De tweede en derde plek lijkt een strijd te worden tussen Feyenoord en PSV. AZ levert je 11 tot 26 keer je inzet op, afhankelijk van de bookmaker.

Let er wel op dat de odds kunnen wijzigen naarmate er meer of minder mensen geld inzetten. Stel dat Ajax een paar geweldige aankopen gaat doen, dan nemen de kansen voor Ajax nog meer toe om kampioen te worden. Er zal dan meer geld op worden gezet en hierdoor zullen de odds voor de titel van Ajax dalen.

Dat verwacht wordt dat Ajax kampioen wordt, heeft te maken met het grote budget van de Amsterdammers. Daarnaast wist Ajax van 2019 tot 2022 de landstitel te pakken.

Maar resultaten in het verleden… juist!  Zo moest Ajax het afgelopen seizoen zijn meerdere  erkennen in aartsrivaal Feyenoord. Erger nog, ook PSV Eindhoven wist Ajax op de ranglijst te passeren, waardoor Ajax slechts een derde plek op de ranglijst wist te behalen.

Een schande als je kijkt naar het budget dat de Amsterdammers hebben in vergelijking met de andere teams.

In onze Eredivisie voorbeschouwing lees je meer over de kansen van de traditionele top-3 van Nederland en de rest van de Eredivisieclubs in het seizoen 2023/24.

Degradatie kandidaten

Welke clubs degraderen er het seizoen 2023/24 uit de Eredivisie? Volgens de bookmakers zijn Almere City en FC Volendam, beiden met odds 900, de grote favoriet om te degraderen.

Een behoorlijk aantal andere teams volgt deze clubs met odds van 501, te weten: Excelsior Rotterdam, Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, PEC Zwolle en RKC Waalwijk.

Intussen is het Eredivisie programma 2023/24 bekend gemaakt en kun je zien welke teams er wanneer tegen elkaar spelen.

Voorspellen Eredivisie

Wil je de Eredivisie voorspellen doe dan mee aan onze voetbalpoule. Je voorspelt dan wekelijks de uitslagen van de wedstrijden en je kunt ook een eigen poule maken en je vrienden uitnodigen. Deelname is gratis.

Ajax wordt kampioen van de Eredivisie in het seizoen 2023/2024. Dat wordt voorspeld door de bookmakers. Feyenoord en PSV volgen daarna op enige afstand en maken beide allebei even veel kans op de 2e en 3e plek. Ver daarachter volgt AZ op een 4e plek.
Als het aan de bookmakers ligt, degraderen zowel FC Volendam als Almere City uit de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie.
3.5/5 - (19 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL