Spelregels Voetbalpoule


VOETBALPOULE

We organiseren op intikkertje.nl drie verschillende (aparte) voetbalpoules: een Eredivisie voetbalpoule en een Champions League en UEFA League voetbalpoule. Doe gratis mee en meld je hier aan. Hieronder leggen we uit hoe de voetbalpoule werkt.

Bij onze voetbalpoule draait alles om het zo juist mogelijk voorspellen van de uitslag van de wedstrijden. Vul elke ronde de uitslag van de wedstrijden in die jij verwacht en haal zoveel mogelijk punten. Verder op deze pagina lees je meer over de puntentelling.

EREDIVISIE VOETBALPOULE

De Eredivisie poule bestaat uit 34 speelronden. Deze vul je elke week in (je kunt ook alvast een of meerdere weken vooruit voorspellen). Je kunt een voorspelling invullen of aanpassen tot 10 minuten voor de wedstrijd begint.

Speelronde één en twee zijn 'opwarmrondes' en tellen niet mee voor de ranglijst. Vanaf speelronde drie (vrijdag 16 augustus 2019) gaat de ranglijst van start en spelen we voor de onderstaande prijzen. De weekwinnaars van speelronde 1 en 2 winnen een Staatslot (loting bij meerdere winnaars).

VOETBALPOULE PRIJZEN 2019/2020

Alleen deelnemers die gedurende het seizoen 2019/2020 onze partnermail ontvangen spelen om de prijzen. Je maakt dus alleen kans op de prijzen als je lid bent van onze partnermail. In je profiel bij 'instellingen' kun je dit aangeven. De partnermail ontvang je maximaal twee keer per maand. Mocht je de partnermail niet meer willen ontvangen dan kun je dit aangeven in je profiel bij 'instellingen', of kun je je afmelden onder in de ontvangen partnermail.

PUNTENTELLING

Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

Tijdens het EK en WK voetbal organiseren we uiteraard ook een voetbalpoule. Deze organiseren we op onze (aparte) websites ekvoetbalpoule.nl en wkvoetbalpoule.nl.

OVERIGE VOORWAARDEN

 • Er is 1 inschrijving mogelijk per e-mailadres en meedoen met meerdere adressen is toegestaan.
 • Deelname aan de voetbalpoule is gratis.
 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 • De organisatie houdt zich het recht voor het spel naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, zonder op enige wijze een verplichting aan deelnemers te hebben.
 • Over het spel en de uitslag van het spel kan niet gecorrespondeerd worden.
 • De organisatie verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan het spel. Zie privacy policy
 • De organisatie garandeert niet dat deze website altijd beschikbaar zal zijn. Noch de organisatie, noch door haar ingeschakelde bedrijven of personen kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer-, hardware-, of softwareproblemen van welke aard dan ook.
 • Indien 1 of meer bepalingen van deze spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal de organisatie een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
 • Op deze spelregels is het Nederlandse recht van toepassing. Eventuele geschillen dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 • Deelname aan de voetbalpoule is alleen mogelijk indien je jouw naam en e-mail adres verstrekt. De organisatie verwerkt je persoonsgegevens niet alleen ter uitvoering van het spel, maar ook om je van tijd tot tijd op de hoogte te brengen van andere informatie, goederen of diensten in de door de speler aangegeven interessegebieden.
 • Prijzen worden aangeboden door de respectievelijke aanbieders, die worden gepubliceerd op deze site.
 • Het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van de internationale voetbalsporten en is geen gokspel.
 • Deelname geeft de organisatie het recht om je via de email op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'reminders' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren, voor het versturen van een email bij aanvang van het seizoen, nieuwe acties en voor door de organisatie geselecteerde aanbiedingen.
 • Gedurende het spel kan er een kennisquiz worden gehouden onder alle deelnemers waarmee veel extra punten te behalen zijn. Deze extra punten worden toegevoegd aan het behaalde puntenaantal van de voetbalpoule, waarna de eindwinnaars bekend kunnen worden gemaakt.
 • Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 • Gewonnen prijzen kunnen tot uiterlijk 30 dagen na het behalen worden opgeëist. Prijswinnaars dienen binnen 30 dagen contact op te nemen om de prijs op te eisen.

PRIVACY POLICY

Lees hier onze privacy policy.