Spelregels Voetbalpoule


VOETBALPOULE

We organiseren op intikkertje.nl drie verschillende (aparte) voetbalpoules: een Eredivisie voetbalpoule en een Champions League en UEFA League voetbalpoule. Doe gratis mee en meld je hier aan. Hieronder leggen we uit hoe de voetbalpoule werkt.

Tijdens het EK en WK voetbal organiseren we uiteraard ook een voetbalpoule. Deze organiseren we op onze (aparte) websites ekvoetbalpoule.nl en wkvoetbalpoule.nl.

VOORSPEL DE UITSLAGEN VAN DE WEDSTRIJDEN

Bij onze voetbalpoule draait alles om het zo juist mogelijk voorspellen van de uitslag van de wedstrijden. Vul elke ronde de uitslag van de wedstrijden in die jij verwacht en haal zoveel mogelijk punten. Verder op deze pagina lees je meer over de puntentelling.

EREDIVISIE VOETBALPOULE

De Eredivisie poule bestaat uit 34 speelronden. Deze vul je elke week in (je kunt ook alvast een of meerdere weken vooruit voorspellen). Je kunt een voorspelling invullen tot 10 minuten voor de wedstrijd begint. In onze Eredivisie voetbalpoule tellen de eerste drie speelronden niet mee in de totale ranglijst. Dit omdat tijdens deze speelrondes nog veel mensen terug komen van vakantie en zich nog kunnen aanmelden. Vanaf speelronde 4 speel je voor de echte punten die meetellen in de ranglijst.

VOETBALPOULE PRIJZEN 2017/2018

Er zijn geweldige prijzen te winnen. Zo wint de winnaar van de Eredivisie voetbalpoule 1.000 euro speelgeld bij Kroon Casino maar we hebben ook andere mooie prijzen zoals een Belgisch bierweekend samen met een vriend en een luxe Efteling arrangement en een diner bij Jamie Oliver. Wil je alle prijzen bekijken en weten hoe je kans maakt op het winnen van de prijzen lees dan hier verder.


ACTIVEER JE PRIJZENPOT!

Om kans te maken op de prijzen moet je tussen 25 juli 2017 en zondag 10 september 2017 (voor 23:59 uur) je prijzenpot activeren. Hoe je dat doet lees je hier.

De prijzen worden gewonnen door winnaars die hun prijzenpot hebben geactiveerd. De prijzen schuiven door. Stel de eerste vier deelnemers in de ranglijst hebben de prijzenpot niet geactiveerd en jij bent 5e en hebt dit wel gedaan dan win jij de hoofdprijs! Uit ervaring blijkt dat een klein aantal mensen meespeelt voor de prijzen. Dus zorg dat jij je prijzenpot activeert want de kans dat je wint is groot!

PUNTENTELLING

Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

OVERIGE VOORWAARDEN

 • Er is 1 inschrijving mogelijk per e-mailadres en meedoen met meerdere adressen is toegestaan.
 • Deelname aan de voetbalpoule is gratis.
 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 • De organisatie houdt zich het recht voor het spel naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, zonder op enige wijze een verplichting aan deelnemers te hebben.
 • Over het spel en de uitslag van het spel kan niet gecorrespondeerd worden.
 • De organisatie verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan het spel.
 • De organisatie garandeert niet dat deze website altijd beschikbaar zal zijn. Noch de organisatie, noch door haar ingeschakelde bedrijven of personen kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer-, hardware-, of softwareproblemen van welke aard dan ook.
 • Indien 1 of meer bepalingen van deze spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal de organisatie een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
 • Op deze spelregels is het Nederlandse recht van toepassing. Eventuele geschillen dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 • Deelname aan de voetbalpoule is alleen mogelijk indien je jouw naam en e-mail adres verstrekt. De organisatie verwerkt je persoonsgegevens niet alleen ter uitvoering van het spel, maar ook om je van tijd tot tijd op de hoogte te brengen van andere informatie, goederen of diensten in de door de speler aangegeven interessegebieden.
 • Prijzen worden aangeboden door de respectievelijke aanbieders, die worden gepubliceerd op deze site.
 • Het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van de internationale voetbalsporten en is geen gokspel.
 • Deelname geeft de organisatie het recht om je via de email op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'reminders' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren, voor het versturen van een email bij aanvang van het seizoen, nieuwe acties en voor door de organisatie geselecteerde aanbiedingen.
 • Gedurende het spel kan er een kennisquiz worden gehouden onder alle deelnemers waarmee veel extra punten te behalen zijn. Deze extra punten worden toegevoegd aan het behaalde puntenaantal van de voetbalpoule, waarna de eindwinnaars bekend kunnen worden gemaakt.
 • Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 • Gewonnen prijzen kunnen tot uiterlijk 30 dagen na het behalen worden opgeëist. Prijswinnaars dienen binnen 30 dagen contact op te nemen om de prijs op te eisen.