FAQ – Veel gestelde vragen

Heb je na het lezen van de spelregels en voorwaarden nog vragen, lees dan hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Registreren en gegevens wijzigen

Je kunt je op twee manieren registreren registratieformulier. Dit kan door:
  • je gegevens in te vullen (klik op de bevestigingsmail in je mailbox)
  • te klikken op de Google of Facebook button.
  1. Check je spambox of daar onze mail in zit.
  2. Wellicht heb je een typefout gemaakt in je e-mailadres?
  3. Doe je mee met het e-mailadres van je werk? De IT-afdeling kan een spamfilter hebben die de mail van Intikkertje niet toelaat. Vraag hen om onze mail toe te laten.

TIP: soms komt een e-mail om een niet te verklaren reden niet aan. Heel vervelend! Je kunt dan als alternatief registreren met een ander e-mailadres dat je bezit.

Na registratie, activeer je je account door op de link te klikken die we je mailen. Wanneer je op deze link klikt, kom je op de pagina terecht waar je je voorspellingen invult.
Je kunt je spelersnaam (nickname) niet aanpassen. Wat je zou kunnen doen is een nieuw account aanmaken. Eventueel delete je eerst je account door via mijn account rechts onderin op verwijder icoon te klikken.

Je e-mail kun je aanpassen via mijn account.

Login en ga naar mijn account. Daar kun je een plaatje toevoegen. Na het uploaden moet je de pagina opslaan. Let op dat het plaatje niet te zwaar is.
Ja. Wil je hier meer over weten, lees dan ons privacy beleid.
Wanneer je bent ingelogd kun je via mijn account je mail settings aanpassen. Wij versturen je twee verschillende mails en deze kun je beiden deactiveren.

Nieuwsbrief
Hierin nodigen we je uit voor nieuwe voetbalpoules, acties of aanbiedingen

Reminder mail
Mail ter herinnering om je voorspellingen in te vullen aan de poule waaraan je deelneemt.

Wanneer je bent ingelogd kun je via mijn account onderin op verwijderen klikken. Al je gegevens worden dan gewist. Al je gegevens zijn dan gewist en we kunnen deze dan niet meer voor je terughalen.

Voorspellingen en punten

Login en klik via het menu op voorspellen. Kies eventueel via het dropdown menu voor de competitie die je wilt voorspellen. Voorspel en klik onderin op opslaan.
Je kunt de voorspellingen van de wedstrijden voorspellen tot één minuut voor aanvang van de wedstrijd. We adviseren je om te controleren of je voorspellingen wel zijn opgeslagen.

De extra vragen dien je voor aanvang van de eerste WK wedstrijd te voorspellen.

We adviseren je niet pas op het laatste moment voorspellingen in te vullen. Net voor aanvang van een wedstrijd kan het druk zijn op de site en zou het kunnen dat door drukte je voorspellingen niet worden opgeslagen.

Je voorspelt alle EK wedstrijden en drie bonusvragen. De groepswedstrijden (stap 1 t/m 3) kun je al voor en tijdens de groepsfase.

De wedstrijden na de groepsfase vul je in zodra deze bekend zijn en wij deze hebben toegevoegd. Deze vul je dus in tijdens het EK toernooi. Wij versturen je hiervoor een (herinnerings) mail.

De drie bonusvragen (stap 4) dien je voor de start van het EK in te vullen.

Voorspelling van een wedstrijd kun je tot één minuut voor aanvang van de wedstrijd invullen of aanpassen.

Ja, je wordt herinnert om een poule in te vullen op de dag dat er een nieuwe speelronde begint en jij je voorspellingen nog niet hebt gedaan. Dit heet een reminder mail. Wil je geen reminder mail ontvangen dan kun je dit aangeven via mijn account.
Je verdient punten met voorspellen van de WK wedstrijden én de drie extra vragen.

Punten wedstrijd
Je verdient 10 punten voor juist voorspelde uitslag. Daarnaast kun je ook nog wat punten verdienen wanneer je de uitslag bijna juist hebt.  Zie onderstaande tabel.

PUNTENGEBEURTENIS
10 puntenuitslag helemaal goed
7 puntenwinnaar juist én doelpunten juist van 1 team
5 puntenalleen winnaar correct
2 puntenalleen doelpunten 1 team correct

Punten extra vragen
Met het beantwoorden van de extra vragen kun je ook punten verdienen.

vraagpuntentotaal
Uitslag EK wedstrijden (51)10510
Wie wint het EK?3030
Hoe ver komt Nederland?2020
Wie wordt de topscorer?2020
Totaal 580
Je kunt elkaars voorspellingen pas zien zodra een wedstrijd is begonnen. Dit is gedaan om ‘afkijken’ te voorkomen of om strategisch voorspellen hiermee wordt voorkomen.
Je voorspellingen zijn niet te zien voor anderen, dus die hoef je niet te verbergen. Ze zijn wel zichtbaar zodra een wedstrijd is begonnen. Dit kun je niet verbergen, maar strategisch gezien heeft een ander er niks aan als de persoon tijdens een wedstrijd jouw voorspelling ziet.

Poules

Om een poule te kunnen maken moet je zijn geregistreerd en zijn ingelogd. Wanneer je bent ingelogd kun je via poules in het menu een eigen poule organiseren. Je verzint een naam en daarna kun je deelnemers uitnodigen.
Wanneer je bent ingelogd kun je in het menu via pools je zelf gemaakte poule zien. Klik daar op uitnodigen. Daar kun je de kopieer link pakken en plakken in een mail, in je social media, whatsapp. Daarnaast zijn er ook bedrijven die een poule via Intikkertje organiseren. Zij plaatsen de link vaak op hun website.
Ben jij de eigenaar van de poule omdat jij de poule bent gestart? Dan kun je via het menu bij pools klikken op uitnodigen. Daar zie je onderaan alle mensen die meedoen.

Wil je weten wie er allemaal voorspeld hebben? Klik je bij pools op de naam van je poule, dan zie je jouw poule ranglijst. Hierin zie je alleen de deelnemers die voorspellingen hebben ingevuld. Je kan dus bij ‘uitnodigen' onderin bijvoorbeeld 10 deelnemers zien en in de ranglijst maar 3. Dan hebben er dus 7 mensen nog niets voorspeld.

Iemand komt pas in de poule te staan wanneer deze persoon een voorspelling heeft gedaan.
Ben jij de eigenaar, dan kun jij spelers beheren door bij poules op uitnodigen te klikken. Je ziet dan onderin de deelnemers van je poule. Deze kun je hier verwijderen. Let op: dit kun je niet meer ongedaan maken.
Je kunt alleen mensen uitnodigen als jij de starter (eigenaar en organisator) van de poule bent.
Je hoeft maar één keer je voorspellingen in te vullen op de voorspellen pagina. Al doe je mee aan 10 verschillende poules, je vult dus niet voor elke poule andere uitslagen in. Je kunt dus niet je kansen spreiden. Om te kunnen voorspellen moet je wel zijn ingelogd.
Je kunt alleen meedoen aan een aparte poule (subpoule) als je bent uitgenodigd met een link. Heb je die link niet, dan moet je deze aanvragen bij de organisator van die poule. Die persoon kan je de poule link sturen.
Wij (Intikkertje) berekenen de punten van de deelnemers aan jouw poule en de ranglijst van je poule. Jij hoeft niets te doen. Tijdens een groot event, zoals het WK voetbal, kan het soms even duren voordat de punten berekend zijn.

Website Intikkertje

Staat je vraag niet beantwoord op deze pagina, stuur ons dan in een duidelijk bericht via het contactformulier.
Nee, er is geen Intikkertje app. Deze staat wel op ons verlanglijstje. Wel hebben we de website zo ontwikkelt dat hij gebruiksvriendelijk en eenvoudig werkt op je mobieltje.
Onze excuses als de website eruit ligt. Wij vinden dit erg vervelend en doen er alles aan om er voor te zorgen dat de website het doet. Het valt niet te voorkomen wanneer er, bijvoorbeeld direct na een WK wedstrijd, duizenden mensen binnen 1 minuut tegelijk de site bezoeken.

We vragen je vriendelijk om tijdens een EK of WK niet direct na een wedstrijd, maar een uurtje later de website te bezoeken. Je punten lopen niet weg (lol).

Prijzen

Via de prijzenpagina kun je zien welke prijzen er zijn te winnen in de algemene ranglijst van de EK poule. Hierin doet elke speler mee die de EK poule heeft ingevuld via de website van Intikkertje.

Er zijn echter ook bedrijven en vriendenclubjes die een subpoule maken via onze site en geld inleggen of prijzen weggeven. Wij zijn niet op de hoogte wat er zich in de subpoules afspeelt aan prijzen! Daarvoor moet je bij de organisator van de subpoule zijn.

Doe je mee aan een zelf gemaakte poule? Veel van de subpoules hebben zelf een prijzenpot. Wij weten niet welke prijzen er worden weggegeven met de subpoules. Deze informatie kun je ook niet vinden op onze website. Je dient hiervoor de organisator van je poule te benaderen.
Meedoen kost niets en is dus gratis.

Speel je mee met een door iemand zelf gemaakte (sub) poule? Het kan zijn dat deze een kleine inleg berekend, maar wij zijn hier verder niet van op de hoogte.

3.4/5 - (48 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL