Login

Prijzen

ek poule prijzen

Doe je best bij het invullen van de EK poule want er staat behoorlijk wat op het spel. Word jij de winnaar van de EK poule dan win je een FC Barcelona vliegreis voor 2 personen. Maar je mag ook kiezen voor 1000 shoppen bij Bol.com. Lees de voorwaarden.

1E PRIJS: FC BARCELONA VLIEGREIS 2 PERS.

Geniet samen met iemand naar keuze van Messi, Griezmann en Frenkie in het mooie stadion van Barcelona van een heerlijke wedstrijd. Inclusief vliegreis en hotel. Je mag als winnaar van de EK poule ook kiezen voor onderstaande prijs.

€1000 SHOPPEN BIJ BOL.COM

Kies gewoon je eigen prijzen uit want jij mag €1000 spenden bij Bol.com. En daar kun je behoorlijk wat van kopen! Dus ga maar alvast nadenken wat jij met je 1000 eurootjes gaat scoren.

2e PRIJS: PLAYSTATION 5

Laden gaat sneller dan ooit dankzij een ultrasnelle SSD. Er staat een hele nieuwe generatie geweldige PlayStation®-games voor je klaar, waar je nog dieper in kunt duiken dankzij ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio.

3e PRIJS: JBL CHARGE 5 SPEAKER

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Dus ideaal om mee te nemen naar het strand. Via de ingebouwde powerbank laad hij jouw telefoon onderweg op. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Airpods

4e PRIJS: Apple AirPods 2

Met een volle accu kun je de AirPods 5 uur lang gebruiken om muziek te luisteren. Als je de batterij van de Charging Case erbij optelt, ga je maar liefst 24 uur lang aan de slag met muziek luisteren of beschik je over 18 uur gesprekstijd.

5e t/m 6e PRIJS: Eredivisie shirt

Na de zomer begint de Eredivisie weer en starten de teams weer in de nieuwste club shirts.  Jij wint het nieuwste voetbal tenue van je favoriete club.

7e t/m 10e prijs: Staatslot

Wie weet word jij miljonair! Waarschijnlijk niet, maar de gedachte dat je hem kunt winnen is ook wat waard. De 10e gaat het gebeuren… ♩ ♪ ♫ ♬

Eredivisie poule prijzen

De Eredivisie voetbalpoule van 2020/2021 start 12 september en hieronder staan de prijzen die je kunt winnen. Om mee te spelen voor de prijzen dien je als deelnemer aan te geven onze partner nieuwsbrief te ontvangen. Anders win je niks.

1e PRIJS: Apple iPad Air

De iPad op de foto win je niet. Die heeft dat jochie aan diggelen geschopt. Je wint wel een splinternieuwe Apple iPad Air 32 GB. Lichter en dunner dan de normale iPad. Gemakkelijk mee op reis te nemen. En je kunt er mooie foto’s mee maken.

Airpods

2e PRIJS: Apple AirPods 2

Behoorlijk duur die dingen. Dus leuk om te winnen. Met een volle accu kun je de AirPods 5 uur lang gebruiken om muziek te luisteren. Als je de batterij van de Charging Case erbij optelt, ga je maar liefst 24 uur lang aan de slag met muziek luisteren of beschik je over 18 uur gesprekstijd.

3e PRIJS: THE SUB Heineken Biertap

Thuis bier tappen zonder moeilijk gedoe. Met de nieuwe en innovatieve thuistap THE SUB® drink je je favoriete bieren van over de hele wereld. Past gemakkelijk in de koelkast. Het tapje heeft een inhoud van 2 liter, goed voor 8 glazen vers getapt bier. Net genoeg voor een helftje Champions League.

4e PRIJS: Kies je voetbalshirt

Vorig jaar werd het Willem II shirt nog tot mooiste Eredivisie shirt aller tijden gekozen. Maar dat zal jouw keuze niet beïnvloeden. Want je mag gewoon ook een lelijk shirt kiezen. De vierde plek geeft je namelijk recht op een Eredivisie shirt naar keuze.

5e prijs: Staatsloterij

Behaal je de vijfde plek dan kun je miljonair worden want je wint dan een heel Staatslot. Maar ach, natuurlijk win jij die jackpot niet en word je geen miljonair. Maar je wint de gedachte. De gedachte dat je hem kunt winnen. Is ook wat waard. De 10e zou het gebeuren… ♩ ♪ ♫ ♬