Login

Prijzen

Eredivisie poule prijzen

De Eredivisie voetbalpoule start 12 september en hieronder staan de prijzen die je kunt winnen. Om mee te spelen voor de prijzen dien je als deelnemer aan te geven onze partner nieuwsbrief te ontvangen. Anders win je niks.

1e PRIJS: Apple iPad Air

De iPad op de foto win je niet. Die heeft dat jochie aan diggelen geschopt. Je wint wel een splinternieuwe Apple iPad Air 32 GB. Lichter en dunner dan de normale iPad. Gemakkelijk mee op reis te nemen. En je kunt er mooie foto’s mee maken.

Airpods

2e PRIJS: Apple AirPods 2

Behoorlijk duur die dingen. Dus leuk om te winnen. Met een volle accu kun je de AirPods 5 uur lang gebruiken om muziek te luisteren. Als je de batterij van de Charging Case erbij optelt, ga je maar liefst 24 uur lang aan de slag met muziek luisteren of beschik je over 18 uur gesprekstijd.

3e PRIJS: THE SUB Heineken Biertap

Thuis bier tappen zonder moeilijk gedoe. Met de nieuwe en innovatieve thuistap THE SUB® drink je je favoriete bieren van over de hele wereld. Past gemakkelijk in de koelkast. Het tapje heeft een inhoud van 2 liter, goed voor 8 glazen vers getapt bier. Net genoeg voor een helftje Champions League.

4e PRIJS: Kies je voetbalshirt

Vorig jaar werd het Willem II shirt nog tot mooiste Eredivisie shirt aller tijden gekozen. Maar dat zal jouw keuze niet beïnvloeden. Want je mag gewoon ook een lelijk shirt kiezen. De vierde plek geeft je namelijk recht op een Eredivisie shirt naar keuze.

5e prijs: Staatsloterij

Behaal je de vijfde plek dan kun je miljonair worden want je wint dan een heel Staatslot. Maar ach, natuurlijk win jij die jackpot niet en word je geen miljonair. Maar je wint de gedachte. De gedachte dat je hem kunt winnen. Is ook wat waard. De 10e zou het gebeuren… ♩ ♪ ♫ ♬