Login

Prijzen

WK poule prijzen

Hoofdprijs: €5.000 cash

Nederland kent zogenaamd 17 miljoen bondscoaches, maar er is er natuurlijk maar één de beste, en dat ben jij!

Jij wint als winnaar van de WK poule €5.000 cash. Je moet dan uiteraard wel voldoen aan spelvoorwaarden.

Bedenk maar alvast wat je er mee gaat doen. Een mooie reis maken? Een nieuwe keuken of autootje kopen? Bouw je er een gigantische gameroom van? Investeer je in een opleiding of ga je het beleggen? Bedenk alvast wat je er mee gaat doen.

2e prijs: e-bike of fatbike t.w.v. €2.500

Ouderwets fietsen is er tegenwoordig niet meer bij. Gemak dient de mens. Jouw voetbalkennis wordt dan ook beloond met een elektrische fiets of fatbike naar keuze t.w.v. €2.500. Het maakt ons niet uit welke je kiest, als je er maar lekker op fietst!

3e prijs: Laptop of PS5

Ga jij voor een Apple MacBook of een andere laptop? Of heb je liever een PS5? Dan krijg je er nog een scherm bij ook. Jij mag kiezen t.w.v. €1.500.

4e prijs: reischeque t.w.v. € 1.000

Pak je koffers maar. Met deze reischeque kun je een reis boeken. En dat hoeft niet naar de zon te zijn. Als je snel boekt sta je binnenkort nog op je ski's!

5e prijs: Voetbalreis inclusief verblijf

Jij vliegt samen met je voetbalmaatje naar een wedstrijd van een club naar keuze. Ga je naar Frenkie in Barcelona of kijk je hoe ten Hag en Ronaldo het doen bij Manchester United? Kies je voetbalreis uit t.w.v. € 1.000.

6e prijs: Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland Parijs. Je krijgt voor twee dagen entreebewijzen voor vier personen, inclusief hotelovernachting en ontbijt.

Geniet van meer dan 50 attracties met magische ervaringen en spannende avonturen. Ontmoet je favoriete Disney figuren. Laat je betoveren door de kleurrijke parade en adembenemende shows. Deze prijs heeft een waarde van € 1.000.

7e prijs: Romantisch reisje Parijs

Lekker klimaatvriendelijk met de TGV word je samen met je geliefde gebracht naar de stad van de liefde, Parijs. Je verblijft twee nachten in een hotel met ontbijt en je krijgt geld mee om te dineren in gezellige restaurantjes. Deze prijs heeft een waarde van € 1.000.

8e prijs: Formule 1 reis

Dat wordt genieten! Je bezoek een Formule 1 race, samen met je F1 mattie. Beleef live hoe Max Verstappen de rest achter zich weet te houden. De reis heeft een waarde van €1.000.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+