voetbalpoule


Voetbalpoule

Welkom op onze website intikkertje.nl, de leukste gratis voetbalpoule van Nederland. Wij organiseren verschillende soorten voetbalpoules van o.a. de Eredivisie, de Champions League en de UEFA league. Maar ook organiseren we een WK voetbalpoule. Al jaren spelen er duizenden mensen mee op onze website. Het leuke van het meedoen aan onze voetbalpoule is dat het het kijken naar het voetbal nog spannender maakt. Wil je ook meedoen? Klik dan op onderstaande button. Succes!

 

AANMELDEN VOETBALPOULE

 

voetbalpoule

Op deze pagina geven we je informatie over hoe onze voetbalpoule werkt en wat de mogelijkheden zijn zoals bijvoorbeeld het maken van een eigen vrienden voetbal poule. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Eredivisie voetbalpoule

Bij onze Eredivisie voetbalpoule voorspel je de wedstrijden van de Eredivisie. Er zijn in totaal 18 Eredivisie clubs, dus voorspel je elke week negen wedstrijden. Doel is dat je de wedstrijden zo goed mogelijk voorspelt en je zo veel mogelijk punten behaald. In de ranglijst kun je bekijken hoe goed je het doet ten opzichte van de andere deelnemers. De bedoeling is natuurlijk zo hoog mogelijk te eindigen want met onze voetbal poule zijn mooie prijzen te winnen. In het verleden hebben we mooie prijzen weggegeven zoals een reis naar Real Madrid-Barcelona, andere leuke voetbalreizen en ook behoorlijk wat grote geldbedragen. Maar er zijn ook wat kleinere prijzen te winnen zoals leuke gadgets. Bekijk hier de prijzen van de voetbalpool van dit jaar.

Hieronder geven we aan op welke manier er punten te verdienen zijn met de voetbalpool:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

Voetbal poule met vrienden

Je kunt op onze site ook een eigen vrienden voetbal poule maken. Het werkt heel simpel: je verzint een leuke naam voor je voetbal poule en daarna kun je via onze site je vrienden uitnodigen. En wat is er nou leuker dan je vrienden te verslaan in je eigen vrienden? Via onze site zijn al honderden eigen voetbalpoules aangemaakt en spelen mensen al jarenlang met veel plezier in een poultje tegen elkaar.

Voetbalpool tip

Handig bij de voetbalpool is dat je bij de wedstrijden op 'tip' kunt klikken en dat je dan de uitslagen ziet die de meeste mensen voorspellen. Stel bijvoorbeeld dat je echt geen idee hebt wat de uitslag zal gaan worden dan kun je met deze informatie je voorspellingen bepalen. Of je kunt er juist voor kiezen om een voorspelling te doen die bijna niemand doet. Want als je het dan goed hebt dan pak je veel punten ten opzichte van de andere deelnemers in de voetbalpool!

Ook sturen we je (als je dat wilt) een reminder als we zien dat jij je voorspellingen nog niet hebt ingevuld terwijl de wedstrijden bijna beginnen. Om de poule zo goed mogelijk in te vullen is het belangrijk op de hoogte te zijn van het laatste voetbalnieuws.

Voetbal poule wedstrijden

Wat ook leuk is dat je op onze website in de blog kunt meepraten over de wedstrijden. Zo kun je je voorspelling beargumenteren of kun je na de wedstrijd melden wat jij van de wedstrijd vond en kun je met elkaar in discussie gaan.

Hieronder zie je een screenshot hoe het er op onze site uitziet als je bent ingelogd. In de witte vlakken vul je de getallen van de uitslag in. Als je ze allemaal hebt ingevuld kun je onder je voorspellingen klikken op opslaan. We adviseren je om na het opslaan even te controleren of je voorspellingen wel goed zijn opgeslagen. Lees meer voetbal tips.