panna voetbalblad
Home » Blog » Cadeautip 7 jaar: PANNA! voetbal magazine

Cadeautip 7 jaar: PANNA! voetbal magazine

In december gaan we weer op zoek naar sinterklaas- en kerstcadeaus voor kinderen. Je wilt een nuttig cadeau kopen voor een kind? Dan is PANNA! Magazine het ultieme geschenk. PANNA! Magazine is het dikste en mooiste voetbaltijdschrift voor kinderen en is zowel leerzaam als hartstikke leuk!

Cadeautip 7 jaar en ouder

PANNA! Magazine is voor jongens en meisjes die gek zijn op voetbal. In het blad staan interviews, achtergrondverhalen, moppen, spelletjes en quizzen, en tips van stervoetballers uit de Eredivisie.

Het magazine bevat ook veel posters van de allerbeste voetballers ter wereld. PANNA! Is een voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden.

cadeautip 7 jaar

PANNA! WK editie

In de extra dikke WK Special van PANNA! lees je alles over de 32 deelnemende WK landen en de voorspellingen van BN'ers. Daarnaast lees je interviews met Oranje-internationals Kenneth Taylor, Remko Pasveer en het grote talent Xavi Simons. Speel ook de WK quiz. En last but not least: gratis acht superposters en een setje voetbalkaarten.

Abonnement + 2 tickets Huis van Oranje

Abonneer op PANNA! en ontvang 2 tickets voor Huis van Oranje! Beleef samen met andere voetbalfans het WK en kijk samen in de Johan Cruyff ArenA naar Oranje!

Sluit nu een abonnement op PANNA! af en ontvang twee tickets voor Huis van Oranje voor een wedstrijd naar keuze!

3.4/5 - (5 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL